Madservice

Du kan få mad bragt til dit hjem, hvis du på grund af alder, handicap eller fysisk/psykisk sygdom ikke selv kan lave mad, men det kræver, at du søger en bevilling.

Vores visitation laver bevillingen i samarbejde med vores Madservice eller privatleverandøren Det Danske Madhus. Du kan frit vælge mellem de to leverandører, som har samme leveringsbetingelser.

Brugertilfredshed

Stevns Kommune foretog i 2022 en brugertilfredshedsundersøgelse for alle brugere af Madservice. 

Læs resultatet i den endelige rapport (pdf)

Fødevarekontrol

Læs Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Madservice på styrelsens hjemmeside

Værd at vide om Madservice

Vi leverer afkølet mad, som skal opvarmes i din mikrobølgeovn eller ovn.

Du får en anvisning til korrekt opvarmning og tilberedning, når vi kommer med maden.

Du bestiller eller afbestiller mad ved at ringe til Madservice på tlf. 56 57 58 59.

Vi skal have besked inden kl. 10. Øvrige tidsfrister afhænger af hvilken dag, du får leveret maden. Du skal ringe:

  • senest fredag ugen før, hvis maden leveres mandag (mad til tirsdag, onsdag og torsdag) eller tirsdag (mad til onsdag, torsdag og fredag)
  • senest tirsdag i samme uge, hvis maden leveres torsdag (mad til fredag, lørdag, søndag og mandag) eller fredag (mad til lørdag, søndag, mandag og tirsdag).

Vores telefon er åben mellem kl. 9.00 og 14.00.

Den kølede mad bliver leveret 2 gange om ugen. 

  • Mandag og torsdag leverer vi mad i områderne Store Heddinge og Hårlev.
  • Tirsdag og fredag leverer vi mad i områderne Strøby og Rødvig.

Du modtager maden på cirka samme tidspunkt hver gang.

Når du modtager maden:

  • sætter vi den i køleskabet, hvis du ikke selv kan
  • er den klar til opvarmning i mikroovn eller almindelig ovn. Du kan følge anvisningerne
  • anbefaler vi, at du spiser maden lige efter opvarmning
  • kan du smide indpakningen i affaldsspanden, da den er fremstillet af miljøvenligt materiale
  • tager vi de sorte thermokasser og frostelementer retur til Madservice ved næste levering af mad
  • Når du modtager kølet mad, kan du selv bestemme, hvornår du vil opvarme og spise maden.
  • Tag først maden ud fra køleskabet til opvarmning, når du ønsker at spise den.
  • Er maden mærket med rødt er den beregnet til opvarmning i mikroovnen, og er den mærket med blåt, skal du spise den kold.
  • Maden er mærket med planlagt spisedato, og køkkenet garanterer kun holdbarhed til og med den dag.
  • Maden er anrettet i miljøvenlig engangsemballage og kan derfor smides i affaldsspanden efter brug.
  • Thermokasserne og køleelementerne tages retur til køkkenet ved næste levering.

Vi har sammensat menuen, så den er varieret og tilpasset dit behov for kulhydrater, fedt og proteiner. Der er både nye og gamle retter på menuen, så der er noget for enhver smag.

Du har mulighed for en alternativ menu, når vi har fisk, lever og hjerter på menuen. Hvis du har gode idéer til kommende menuplaner, hører vi meget gerne fra dig.

Søndag 1. januar

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Henkogt ananas m. creme delight.

Mandag 2. januar

  • Skipperlabskovs m. rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Kold hybensuppe m. creme fraiche

Tirsdag 3. januar

  • Farsbrød m. feta/soltørret tomat, sovs, majs, kartofler.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Onsdag 4. januar

  • Enebærgryde, gulerødder, rødbeder, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 5. januar

  • Ret 1: Stegt fiskefilet, limesovs, broccoli, kartofler.
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, broccoli, kartofler.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 6. januar

  • Kogt kalv, sur-sødsovs, rosenkål, kartofler.
  • Klar suppe m. boller og urter.

Lørdag 7. januar

  • Lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Søndag 8. januar

  • Stegt svinekamfilet, sovs, rødkål, kartofler.
  • Æblekage m. flødeskum.

Mandag 9. januar

  • Gryderet m. karry, bønner, løse ris.
  • Tomatsuppe.

Tirsdag 10. januar

  • Ret 1: Stegt lever m. bløde løg, i sovs, romanescokål, rødbeder, kartofler.
  • Ret 2: Paneret kotelet, sovs, romanescokål, rødbeder, kartofler.
  • Risengrød m. kanelsukker og smør.

Onsdag 11. januar

  • Krebinet, stuvet gulerødder og selleri, kartofler.
  • Kirsebærgrød m. mælk.

Torsdag 12. januar

  • Svineklumper i cidersovs, majsmix, kartofler.
  • Juliennesuppe.

Fredag 13. januar

  • Rullesteg m. persille, sovs, broccoli, kartofler.
  • Kærnemælksfromage m. saftsovs

Lørdag 14. januar

  • Farsskinke, blomkålsblanding, flødekartofler.
  • Henkogt fersken m. flødeskum.

Søndag 15. januar

  • Stegt kamfilet m. abrikos/tomatkompot, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 16. januar

  • Gryderet m. cocktailpølser, ærter, kartoffelmos.
  • Sellerisuppe.

Tirsdag 17. januar

  • Ret 1: Dampet laks, hollandaisesovs, karotter, kartofler.
  • Ret 2: Farsbrød, sovs, karotter, kartofler.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 18. januar

  • Gule ærter m. kartofler i, kold sprængt kam, sennep.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 19. januar

  • Kalkun cordon bleu, sovs, bønner, kartofler.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 20. januar

  • Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Lørdag 21. januar

  • Kotelet i fad m. sovs, broccoli, asier, kartofler.
  • Kold solbærsuppe m. creme fraiche.

Søndag 22. januar

  • Chili – vanilje skinkesteg, sovs, ærter, kartofler.
  • Svesketrifli.

Mandag 23. januar

  • Gryderet m. soja, romanescokål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Henkogt pære m. flødeskum.

Tirsdag 24. januar

  • Kogt kylling, karrysovs, grøntsagsblanding, kartofler.
  • Panna cotta m. karamelsovs.

Onsdag 25. januar

  • Brunkål m. sprængt kam, kartofler, sennep.
  • Gulerodskage m. flødeostecreme.

Torsdag 26. januar

  • Ret 1: Fiskefrikadeller, persillesovs, gulerødder, kartofler, remoulade.
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Fredag 27. januar

  • Hakkebøf m. løg i sovs, majsblanding, asier, kartofler.
  • Maizenagrød m. smør og kanelsukker.

Lørdag 28. januar

  • Forloren hare, vildtsovs, rødkål, kartofler.
  • Tunmoussé m. dressing, pynt og flute.

Søndag 29. januar

  • Skinkeschnitzel m. drenge, sovs, ærter, kartofler.
  • Sherryfromage m. flødeskum.

Mandag 30. januar

  • Pølser, varm kartoffelsalat, broccoli, sennep og ketchup.
  • Banankage.

Tirsdag 31. januar

  • Hvidkålsuppe m. kartofler i, kold sprængt kam, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 1. februar

  • Krebinet, champignonsovs, ærter, drueagurker, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler, tvebakker.

Torsdag 2. februar

  • Svineklumper i æblecider, sovs, bønner, kartoffelmos.
  • Henkogte ananas m. flødeskum.

Fredag 3. februar

  • Irsk stuvning, rugbrød, purløg, rødbeder.
  • Gulerodssuppe m. flødeost.

Lørdag 4. februar

  • Husarsteg, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Yoghurtdessert m. mandarin.

Søndag 5. februar

  • Kold hamburgerryg, stuvet grønlangkål, sennep, kartofler.
  • Jordbærfromage m. flødeskum.

Mandag 6. februar

  • Bøf Lindstrøm, sovs, blomkålsblanding, kartofler.
  • Hindbær-blåbærsuppe m. tvebakker.

Tirsdag 7. februar

  • Stegte hvidkålsrouletter, sovs, karotter, kartofler, tyttebær.
  • Rismelsvælling m. kanelsukker.

Onsdag 8. februar

  • Grønkålssuppe m. kartofler, kold sprængt kam, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 9. februar

  • Ret 1: Levergullasch, ærter, rødbeder, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gullasch, ærter, rødbeder, kartoffelmos.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Fredag 10. februar

  • Frikadeller, romanescokål, varm kartoffelsalat.
  • Stikkelsbærgrød m. mælk.

Lørdag 11. februar

  • Sprængt kalvebryst, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld.

Søndag 12. februar

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Appelsinfromage m. flødeskum.

Mandag 13. februar

  • Koteletter i fad, sovs, broccoli, løse ris.
  • Henkogte abrikoser m. creme delight.

Tirsdag 14. februar

  • Hvidkålssuppe m. kartofler, kold sprængt nakke, sennep.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 15. februar

  • Forloren and, sovs, rødkål, kartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Torsdag 16. februar

  • Ret 1: Sejkrebinet, tomatsovs m. fyld, gulerødder, kartofler.
  • Ret 2: Paneret nakkekotelet, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Ærtepurésuppe.

Fredag 17. februar

  • Tarteletter m. skinkefyld, kartofler.
  • Risengrød m. smør, kanelsukker.

Lørdag 18. februar

  • Gryderet m. cocktailpølser, kroblanding, kartoffelmos.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Søndag 19. februar

  • Kalkun gordonbleu, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Hindbærfromage m. flødeskum.

Mandag 20. februar

  • Kødboller i karrysovs, bønner, løse ris.
  • Syltede blommer m. creme delight.

Tirsdag 21. februar

  • Chili con carne, romanescoblanding, flutes.
  • Blomkålssuppe.

Onsdag 22. februar 

  • Kogt nakke, dildsovs, stegte rodfrugter, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 23. februar

  • Ret 1: Hjerte i flødesovs, kløvet gulerodsmix, rødbeder, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gryderet m. champignon, kløvet gulerodsmix, rødbeder, kartoffelmos.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 24. februar

  • Broccolimedaljon, champignonsovs, stegt tomat m. krydderurter, kartofler.
  • Tunmoussé m. dressing, pynt og flutes.

Lørdag 25. februar

  • Skipperlabsskous, rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Yoghurtdessert m. kirsebær.

Søndag 26. februar

  • Kalvesteg, sovs, bønner, glaserede løg, kartofler.
  • Abrikostrifli.

Mandag 27. februar

  • Stegt medister, stuvet spinat, majs, kartofler.
  • Kærnemælkssuppe m. rosiner.

Tirsdag 28. februar

  • Gullasch, kroblanding, drueagurker, kartoffelmos.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 1. marts

  • Kødboller m. stuvet selleri, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler, tvebakker.

Torsdag 2. marts

  • Forloren hare, vildtsovs, blomkål, kartofler.
  • Maizenavælling m. kanelsukker.

Fredag 3. marts

  • Paneret nakkekotelet, sovs, bønner, kartofler.
  • Ymerfromage m. jordbærsovs.

Lørdag 4. marts

  • Hakkebøf m. bløde løg i sovs, rosenkål, drueagurker, kartofler.
  • Kold hybensuppe m. ristede havregryn.

Søndag 5. marts

  • Kalkun gordonblue, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Solbærmousse m. flødeskum.

Mandag 6. marts

  • Gryderet m. karry, ærter, løse ris.
  • Henkogt pære m. chokoladesovs.

Tirsdag 7. marts

  • Kogt kalv, sur-sød sovs, bønner, kartofler.
  • Klar suppe m. urter og boller.

Onsdag 8. marts

  • Frikadeller, sovs, rødkål, kartofler.
  • Sellerisuppe.

Torsdag 9. marts

  • Ret 1: Stegt kalvelever m. bløde løg i sovs, broccoli, rødbeder, kartofler.
  • Ret 2: Farseret porre, sovs, broccoli, rødbeder, kartofler.
  • Mannagrød m. smør og kanelsukker

Fredag 10. marts

  • Gule ærter m. kartofler, kold sprængt nakke, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Lørdag 11. marts

  • Millionbøf, ærter, drueagurker, kartoffelmos.
  • Kiwi-stikkelsbærgrød m. mælk.

Søndag 12. marts

  • And a´la orange, orangesovs, gulerod, bønner, kartofler.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Mandag 13. marts

  • Kogt kylling, karrysovs, broccoliblanding, løse ris.
  • Chokoladekage.

Tirsdag 14. marts

  • Ret 1: Fiskefrikadeller, persillesovs, karotter, kartofler.
  • Ret 2: Kotelet, sovs, karotter, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld

Onsdag 15. marts

  • Bøf Lindstrøm, sovs, rosenkål, rødbeder, kartofler.
  • Æblesuppe m. tvebakker.

Torsdag 16. marts

  • Irsk stuvning, purløg, rødbeder, rugbrød.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Fredag 17. marts

  • Pølser, majsmix, varm kartoffelsalat, sennep, ketchup.
  • Sveskegrød m. mælk

Lørdag 18. marts

  • Krebinet, stuvede ærter og gulerødder, kartofler.
  • Henkogt ferskner m. creme delight.

Søndag 19. marts

  • Kalvefrikandeau, vildtsovs, bønner, drueagurker, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 20. marts

  • Kalkunfrikadeller, majsmix, flødekartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Tirsdag 21. marts

  • Lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Onsdag 22. marts

  • Ret 1: Hjerter i flødesovs, buketgrønt, drueagurker, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gullasch, buketgrønt, drueagurker, kartoffelmos.
  • Tunmoussé m. dressing, pynt og flutes.

Torsdag 23. marts

  • Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 24. marts

  • Sprængt kalvebryst, peberrodssovs, rosenkål, kartofler.
  • Champignonsuppe.

Lørdag 25. marts

  • Hønsefrikasse m. persille, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Søndag 26. marts

  • Chili-vanilje skinkesteg, sovs, euromix, kartofler.
  • Pistaciefromage m. flødeskum.

Mandag 27. marts

  • Stegt medister, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Rød sagosaftsuppe m. kirsebær og tvebakker.

Tirsdag 28. marts

  • Enebærgryde, blomkål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Blommegrød m. mælk.

Onsdag 29. marts

  • Ret 1: Kogt torsk, sennepssovs, gulerødder, kartofler.
  • Ret 2: Krebinet, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Spinatsuppe m. selleri.

Torsdag 30. marts

  • Brunkål m. sprængt kam, kartofler, sennep.
  • Aspargessuppe.

Fredag 31. marts

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, broccoli, løse ris.
  • Hindbærgrød m. mælk.

Søndag 1. januar

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Henkogt ananas m. creme delight.

Mandag 2. januar

  • Skipperlabskovs m. rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Kold hybensuppe m. creme fraiche

Tirsdag 3. januar

  • Farsbrød m. feta/soltørret tomat, sovs, majs, kartofler.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Onsdag 4. januar

  • Enebærgryde, gulerødder, rødbeder, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 5. januar

  • Ret 1: Stegt fiskefilet, limesovs, broccoli, kartofler.
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, broccoli, kartofler.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 6. januar

  • Kogt kalv, sur-sødsovs, rosenkål, kartofler.
  • Klar suppe m. boller og urter.

Lørdag 7. januar

  • Lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Søndag 8. januar

  • Stegt svinekamfilet, sovs, rødkål, kartofler.
  • Æblekage m. flødeskum.

Mandag 9. januar

  • Gryderet m. karry, bønner, løse ris.
  • Tomatsuppe.

Tirsdag 10. januar

  • Ret 1: Stegt lever m. bløde løg, i sovs, romanescokål, rødbeder, kartofler.
  • Ret 2: Paneret kotelet, sovs, romanescokål, rødbeder, kartofler.
  • Risengrød m. kanelsukker og smør.

Onsdag 11. januar

  • Krebinet, stuvet gulerødder og selleri, kartofler.
  • Kirsebærgrød m. mælk.

Torsdag 12. januar

  • Svineklumper i cidersovs, majsmix, kartofler.
  • Juliennesuppe.

Fredag 13. januar

  • Rullesteg m. persille, sovs, broccoli, kartofler.
  • Kærnemælksfromage m. saftsovs

Lørdag 14. januar

  • Farsskinke, blomkålsblanding, flødekartofler.
  • Henkogt fersken m. flødeskum.

Søndag 15. januar

  • Stegt kamfilet m. abrikos/tomatkompot, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 16. januar

  • Gryderet m. cocktailpølser, ærter, kartoffelmos.
  • Sellerisuppe.

Tirsdag 17. januar

  • Ret 1: Dampet laks, hollandaisesovs, karotter, kartofler.
  • Ret 2: Farsbrød, sovs, karotter, kartofler.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 18. januar

  • Gule ærter m. kartofler i, kold sprængt kam, sennep.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 19. januar

  • Kalkun cordon bleu, sovs, bønner, kartofler.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 20. januar

  • Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Lørdag 21. januar

  • Kotelet i fad m. sovs, broccoli, asier, kartofler.
  • Kold solbærsuppe m. creme fraiche.

Søndag 22. januar

  • Chili – vanilje skinkesteg, sovs, ærter, kartofler.
  • Svesketrifli.

Mandag 23. januar

  • Gryderet m. soja, romanescokål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Henkogt pære m. flødeskum.

Tirsdag 24. januar

  • Kogt kylling, karrysovs, grøntsagsblanding, kartofler.
  • Panna cotta m. karamelsovs.

Onsdag 25. januar

  • Brunkål m. sprængt kam, kartofler, sennep.
  • Gulerodskage m. flødeostecreme.

Torsdag 26. januar

  • Ret 1: Fiskefrikadeller, persillesovs, gulerødder, kartofler, remoulade.
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Fredag 27. januar

  • Hakkebøf m. løg i sovs, majsblanding, asier, kartofler.
  • Maizenagrød m. smør og kanelsukker.

Lørdag 28. januar

  • Forloren hare, vildtsovs, rødkål, kartofler.
  • Tunmoussé m. dressing, brydebrød.

Søndag 29. januar

  • Skinkeschnitzel m. drenge, sovs, ærter, kartofler.
  • Sherryfromage m. flødeskum.

Mandag 30. januar

  • Pølser, varm kartoffelsalat, broccoli, sennep og ketchup.
  • Banankage.

Tirsdag 31. januar

  • Hvidkålsuppe m. kartofler i, kold sprængt kam, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 1. februar

  • Krebinet, champignonsovs, ærter, drueagurker, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler, tvebakker.

Torsdag 2. februar

  • Svineklumper i æblecider, sovs, bønner, kartoffelmos.
  • Henkogte ananas m. flødeskum.

Fredag 3. februar

  • Irsk stuvning, rugbrød, purløg, rødbeder.
  • Gulerodssuppe m. flødeost.

Lørdag 4. februar

  • Husarsteg, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Yoghurtdessert m. mandarin.

Søndag 5. februar

  • Kold hamburgerryg, stuvet grønlangkål, sennep, kartofler.
  • Jordbærfromage m. flødeskum.

Mandag 6. februar

  • Bøf Lindstrøm, sovs, blomkålsblanding, kartofler.
  • Hindbær-blåbærsuppe m. tvebakker.

Tirsdag 7. februar

  • Stegte hvidkålsrouletter, sovs, karotter, kartofler, tyttebær.
  • Rismelsvælling m. kanelsukker.

Onsdag 8. februar

  • Grønkålssuppe m. kartofler, kold sprængt kam, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 9. februar

  • Ret 1: Levergullasch, ærter, rødbeder, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gullasch, ærter, rødbeder, kartoffelmos.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Fredag 10. februar

  • Frikadeller, romanescokål, varm kartoffelsalat.
  • Stikkelsbærgrød m. mælk.

Lørdag 11. februar

  • Sprængt kalvebryst, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld.

Søndag 12. februar

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Appelsinfromage m. flødeskum.

Mandag 13. februar

  • Koteletter i fad, sovs, broccoli, løse ris.
  • Henkogte abrikoser m. creme delight.

Tirsdag 14. februar

  • Hvidkålssuppe m. kartofler, kold sprængt nakke, sennep.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 15. februar

  • Forloren and, sovs, rødkål, kartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Torsdag 16. februar

  • Ret 1: Sejkrebinet, tomatsovs m. fyld, gulerødder, kartofler.
  • Ret 2: Paneret nakkekotelet, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Ærtepurésuppe.

Fredag 17. februar

  • Tarteletter m. skinkefyld, kartofler.
  • Risengrød m. smør, kanelsukker.

Lørdag 18. februar

  • Gryderet m. cocktailpølser, kroblanding, kartoffelmos.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Søndag 19. februar

  • Kalkun gordonbleu, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Hindbærfromage m. flødeskum.

Mandag 20. februar

  • Kødboller i karrysovs, bønner, løse ris.
  • Syltede blommer m. creme delight.

Tirsdag 21. februar

  • Chili con carne, romanescoblanding, kuvertbrød.
  • Blomkålssuppe.

Onsdag 22. februar

  • Kogt nakke, dildsovs, stegte rodfrugter, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 23. februar

  • Ret 1: Hjerte i flødesovs, kløvet gulerodsmix, rødbeder, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gryderet m. champignon, kløvet gulerodsmix, rødbeder, kartoffelmos.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 24. februar

  • Broccolimedaljon, champignonsovs, stegt tomat m. krydderurter, kartofler.
  • Tunmoussé m. dressing, pynt og flutes.

Lørdag 25. februar

  • Skipperlabsskous, rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Yoghurtdessert m. kirsebær.

Søndag 26. februar

  • Kalvesteg, sovs, bønner, glaserede løg, kartofler.
  • Abrikostrifli.

Mandag 27. februar

  • Stegt medister, stuvet spinat, majs, kartofler.
  • Kærnemælkssuppe m. rosiner.

Tirsdag 28. februar

  • Gullasch, kroblanding, drueagurker, kartoffelmos.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 1. marts

  • Kødboller m. stuvet selleri, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler og tvebakker.

Torsdag 2. marts

  • Forloren hare, vildtsovs, blomkål, kartofler.
  • Maizenavælling m. kanelsukker.

Fredag 3. marts

  • Paneret nakkekotelet, sovs, bønner, kartofler.
  • Ymerfromage m. jordbærsovs.

Lørdag 4. marts

  • Hakkebøf m. bløde løg i sovs, rosenkål, drueagurker, kartofler.
  • Kold hybensuppe m. ristede havregryn.

Søndag 5. marts

  • Kalkun gordonblue, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Solbærmousse m. flødeskum.

Mandag 6. marts

  • Gryderet m karry, ærter, løse ris.
  • Henkogt pære m. chokoladesovs.

Tirsdag 7. marts

  • Kogt kalv, sur – sød sovs, bønner, kartofler.
  • Klar suppe m. urter og boller.

Onsdag 8. marts

  • Frikadeller, sovs, rødkål, kartofler.
  • Sellerisuppe.

Torsdag 9. marts

  • Ret 1: Stegt kalvelever m. bløde løg i sovs, broccoli, rødbeder, kartofler.
  • Ret 2: Farseret porre, sovs, broccoli, rødbeder, kartofler.
  • Mannagrød m. smør og kanelsukker.

Fredag 10. marts

  • Gule ærter m. kartofler, kold sprængt nakke, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Lørdag 11. marts

  • Millionbøf, ærter, drueagurker, kartoffelmos.
  • Kiwi-stikkelsbærgrød m. mælk.

Søndag12. marts

  • And a´la orange, orangesovs, gulerod / bønner, kartofler.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Mandag 13. marts

  • Kogt kylling, karrysovs, broccoliblanding, løse ris.
  • Chokoladekage.

Tirsdag 14. marts

  • Ret 1: Fiskefrikadeller, persillesovs, karotter, kartofler.
  • Ret 2: Kotelet, sovs, karotter, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld.

Onsdag 15. marts

  • Bøf Lindstrøm, sovs, rosenkål, rødbeder, kartofler.
  • Æblesuppe m. tvebakker.

Torsdag 16. marts

  • Irsk stuvning, purløg, rødbeder, rugbrød.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Fredag 17. marts

  • Pølser, majsmix, varm kartoffelsalat, sennep, ketchup.
  • Sveskegrød m. mælk.

Lørdag 18. marts

  • Krebinet, stuvede ærter og gulerødder, kartofler.
  • Henkogte ferskner m. creme delight.

Søndag 19. marts

  • Kalvefrikandeau, vildtsovs, bønner, drueagurker, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 20. marts

  • Kalkunfrikadeller, majsmix, flødekartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Tirsdag 21. marts

  • Lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Onsdag 22. marts

  • Ret 1: Hjerter i flødesovs, buketgrønt, drueagurker, kartoffelmos.
  • Ret 2: Gullasch, buketgrønt, drueagurker, kartoffelmos.
  • Tunmoussé m. dressing, kuvertbrød.

Torsdag 23. marts

  • Biksemad, bearnaisesovs, rødbeder.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 24. marts

  • Sprængt kalvebryst, peberrodssovs, rosenkål, kartofler.
  • Champignonsuppe.

Lørdag 25. marts

  • Hønsefrikasse m. persille, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Søndag 26. marts

  • Chili-vanilje skinkesteg, sovs, euromix, kartofler.
  • Pistaciefromage m. flødeskum.

Mandag 27. marts

  • Stegt medister, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Rød sagosaftsuppe m. kirsebær og tvebakker.

Tirsdag 28. marts

  • Enebærgryde, blomkål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Blommegrød m. mælk.

Onsdag 29. marts

  • Ret 1: Kogt torsk, sennepssovs, gulerødder, kartofler.
  • Ret 2: Krebinet, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Spinatsuppe m. selleri.

Torsdag 30. marts

  • Brunkål m. sprængt kam, kartofler, sennep.
  • Aspargessuppe.

Fredag 31. marts

  • Stegt kylling m. paprika, paprikasovs, broccoli, løse ris.
  • Hindbærgrød m. mælk.

Søndag 1. januar

  • Svampefrikadeller, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Henkogt ananas m. creme delight.

Mandag 2. januar

  • Skipperlabskovs m. rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Kold hybensuppe m. creme fraiche

Tirsdag 3. januar

  • Farsbrød, sovs, majs, kartofler.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Onsdag 4. januar

  • Enebærgryde, gulerødder, rødbeder, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 5. januar

  • Farseret squash, limesovs, broccoli, kartofler.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 6. januar

  • Portobello svampe m. risfyld,, rosenkål, kartofler.
  • Klar suppe m. boller og urter.

Lørdag 7. januar

  • Vegetar lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Søndag 8. januar

  • Champignonnøddepaté, sovs, rødkål, kartofler.
  • Æblekage m. flødeskum.

Mandag 9. januar

  • Fyldt pandekager m. karryris og spinat, løse ris.
  • Tomatsuppe.

Tirsdag 10. januar

  • Selleribøf m. bløde løg, i sovs, romanescokål, rødbeder, kartofler.
  • Risengrød m. kanelsukker og smør.

Onsdag 11. januar

  • Kartoffelkrebinet, stuvet gulerødder og selleri, kartofler.
  • Kirsebærgrød m. mælk.

Torsdag 12. januar

  • Bagt løg m. ris, cidersovs, majsmix, kartofler.
  • Juliennesuppe.

Fredag 13. januar

  • Falaffel, sovs, broccoli, kartofler.
  • Kærnemælksfromage m. saftsovs

Lørdag 14. januar

  • Farsbrød, blomkålsblanding, kartofler.
  • Henkogt fersken m. flødeskum.

Søndag 15. januar

  • Nøddepostej m. abrikos/tomatkompot, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 16. januar

  • Gryderet m. paprika, ærter, kartoffelmos.
  • Sellerisuppe.

Tirsdag 17. januar

  • Broccolifrikadeller, hollandaisesovs, karotter, kartofler.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 18. januar

  • Gule ærter m. kartofler i, quornfilet, sennep.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 19. januar

  • Fyldt peberfrugt, sovs, bønner, kartofler.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 20. januar

  • Urtefrikadeller, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Lørdag 21. januar

  • Rødbedebøf m. bløde løg, sovs, broccoli, asier, kartofler.
  • Kold solbærsuppe m. creme fraiche.

Søndag 22. januar 

  • Kikærtesteg, sovs, ærter, kartofler.
  • Svesketrifli.

Mandag 23. januar

  • Gryderet m. soja, romanescokål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Henkogt pære m. flødeskum.

Tirsdag 24. januar

  • Falaffel, karrysovs, grøntsagsblanding, kartofler.
  • Panna cotta m. karamelsovs.

Onsdag 25. januar

  • Brunkål m. kidneybønner, kartofler, sennep.
  • Gulerodskage m. flødeostecreme.

Torsdag 26. januar

  • Linselkrebinet, persillesovs, gulerødder, kartofler.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Fredag 27. januar

  • Gulerodsbøf m. løg, sovs, majsblanding, asier, kartofler.
  • Maizenagrød m. smør og kanelsukker.

Lørdag 28. januar

  • Farsbrød, vildtsovs, rødkål, kartofler.
  • Broccoligratin m. dressing, brydebrød.

Søndag 29. januar

  • Schnitzel m. drenge, sovs, ærter, kartofler.
  • Sherryfromage m. flødeskum.

Mandag 30. januar

  • Vegetariske pølser, varm kartoffelsalat, broccoli, sennep og ketchup.
  • Banankage.

Tirsdag 31. januar

  • Hvidkålsuppe m. kartofler i, selleribøf.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 1. februar

  • Kartoffelkrebinet, champignonsovs, ærter, drueagurker, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler, tvebakker.

Torsdag 2. februar

  • Bagt løg m ris, cidersovs, bønner, kartoffelmos.
  • Henkogte ananas m. flødeskum.

Fredag 3. februar

  • Irsk stuvning m. persille, rugbrød,rødbeder.
  • Gulerodssuppe m. flødeost.

Lørdag 4. februar

  • Selleribøg m. bløde løg, sovs, rosenkål, kartofler.
  • Yoghurtdessert m. mandarin.

Søndag 5. februar

  • Gulerodsterrine, stuvet grønlangkål, sennep, kartofler.
  • Jordbærfromage m. flødeskum.

Mandag 6. februar

  • Kartoffelkrebinet, sovs, blomkålsblanding, kartofler.
  • Hindbær-blåbærsuppe m. tvebakker.

Tirsdag 7. februar

  • Grøntsagstimbale, sovs, karotter, kartofler, tyttebær.
  • Rismelsvælling m. kanelsukker.

Onsdag 8. februar

  • Grønkålssuppe m. kartofler, quorn, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Torsdag 9. februar

  • Bønnegryde, ærter, rødbeder, kartoffelmos.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Fredag 10. februar

  • Rødbedebøf, romanescokål, varm kartoffelsalat.
  • Stikkelsbærgrød m. mælk.

Lørdag 11. februar

  • Urtefrikadeller, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld.

Søndag 12. februar

  • Stegt quorn m. paprika, paprikasovs, kroblanding, kartofler.
  • Appelsinfromage m. flødeskum.

Mandag 13. februar

  • Gryderet m. linser, sovs, broccoli, løse ris.
  • Henkogte abrikoser m. creme delight.

Tirsdag 14. februar

  • Hvidkålssuppe m. kartofler, gulerødsbøf.
  • Pandekager m. jordbærsyltetøj.

Onsdag 15. februar

  • Farsbrød, sovs, rødkål, kartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Torsdag 16. februar

  • Champignonsfrikadeller, tomatsovs m. fyld, gulerødder, kartofler.
  • Ærtepurésuppe.

Fredag 17. februar

  • Tarteletter m. grøntsagsstuvning, kartofler.
  • Risengrød m. smør, kanelsukker.

Lørdag 18. februar

  • Gryderet m. paprika, kroblanding, kartoffelmos.
  • Rød alliancegrød m. mælk.

Søndag 19. februar

  • Selleribøg, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Hindbærfromage m. flødeskum.

Mandag 20. februar

  • Falaffel, karrysovs, bønner, løse ris.
  • Syltede blommer m. creme delight.

Tirsdag 21. februar

  • Chili con carne, romanescoblanding, kuvertbrød.
  • Blomkålssuppe.

Onsdag 22. februar

  • Kikærtesteg, dildsovs, stegte rodfrugter, kartofler.
  • Chokoladebudding m. flødeskum.

Torsdag 23. februar

  • Gryderet m. kikærter, kløvet gulerodsmix, rødbeder, kartoffelmos.
  • Mannavælling m. kanelsukker.

Fredag 24. februar

  • Broccolimedaljon, champignonsovs, stegt tomat m. krydderurter, kartofler.
  • Æblegrød m. mælk.

Lørdag 25. februar

  • Skipperlabsskous, rødbeder, smør, purløg, rugbrød.
  • Yoghurtdessert m. kirsebær.

Søndag 26. februar

  • Mandelsteg, sovs, bønner, glaserede løg, kartofler.
  • Abrikostrifli.

Mandag 27. februar

  • Kartoffelfrikadeller, stuvet spinat, majs, kartofler.
  • Kærnemælkssuppe m. rosiner.

Tirsdag 28. februar

  • Gryderet m. linser, kroblanding, drueagurker, kartoffelmos.
  • Jordbærgrød m. mælk.

Onsdag 1. marts

  • Urtepostej, stuvet selleri, kartofler.
  • Hyldebærsuppe m. æbler og tvebakker.

Torsdag 2. marts

  • Farsbrød, vildtsovs, blomkål, kartofler.
  • Maizenavælling m. kanelsukker.

Fredag 3. marts

  • Farseret squash, sovs, bønner, kartofler.
  • Ymerfromage m. jordbærsovs.

Lørdag 4. marts

  • Rødbedebøf m. bløde løg i sovs, rosenkål, drueagurker, kartofler.
  • Kold hybensuppe m. ristede havregryn.

Søndag 5. marts

  • Nøddepostej, bearnaisesovs, broccoli, kartofler.
  • Solbærmousse m. flødeskum.

Mandag 6. marts

  • Gryderet m kikærter, ærter, løse ris.
  • Henkogt pære m. chokoladesovs.

Tirsdag 7. marts

  • Quornfilet, sur – sød sovs, bønner, kartofler.
  • Klar suppe m. urter og boller.

Onsdag 8. marts

  • Svampefrikadeller, sovs, rødkål, kartofler.
  • Sellerisuppe.

Torsdag 9. marts

  • Kartoffelkrebinet, bløde løg i sovs, broccoli, rødbeder, kartofler.
  • Mannagrød m. smør og kanelsukker.

Fredag 10. marts

  • Gule ærter m. kartofler, quornfilet, sennep.
  • Æbleskiver m. jordbærsyltetøj.

Lørdag 11. marts

  • Millionbøf, ærter, drueagurker, kartoffelmos.
  • Kiwi-stikkelsbærgrød m. mælk.

Søndag 12. marts

  • Mandelsteg, orangesovs, gulerod / bønner, kartofler.
  • Fløderand m. kirsebærsovs.

Mandag 13. marts

  • Grøntsagstimbale, karrysovs, broccoliblanding, løse ris.
  • Chokoladekage.

Tirsdag 14. marts

  • Falaffel, persillesovs, karotter, kartofler.
  • Tomatsuppe m. fyld.

Onsdag 15. marts

  • Rødbedebøf, sovs, rosenkål, rødbeder, kartofler.
  • Æblesuppe m. tvebakker.

Torsdag 16. marts

  • Irsk stuvning, purløg, rødbeder, rugbrød.
  • Sagovælling m. kanelsukker.

Fredag 17. marts

  • Pølser, majsmix, varm kartoffelsalat, sennep, ketchup.
  • Sveskegrød m. mælk.

Lørdag 18. marts

  • Selleribøf, stuvede ærter og gulerødder, kartofler.
  • Henkogte ferskner m. creme delight.

Søndag 19. marts

  • Faseret peberfrugt, vildtsovs, bønner, drueagurker, kartofler.
  • Citronfromage m. flødeskum.

Mandag 20. marts

  • Broccolifrikadeller, majsmix, flødekartofler.
  • Rombudding m. saftsovs.

Tirsdag 21. marts

  • Vegetar lasagne, gulerodsråkost.
  • Yoghurtdessert m. hindbær.

Onsdag 22. marts

  • Gryderet m. kikærter, buketgrønt, drueagurker, kartoffelmos.
  • Broccoligratin m. dressing, kuvertbrød.

Torsdag 23. marts

  • Vegetar biksemad, bearnaisesovs, rødbeder.
  • Abrikosgrød m. mælk.

Fredag 24. marts

  • Spinatterrine, peberrodssovs, rosenkål, kartofler.
  • Champignonsuppe.

Lørdag 25. marts

  • Quornfilet m. frikassesovs, kartofler.
  • Vaniljebudding m. saftsovs.

Søndag 26. marts

  • Champignonnøddesteg, sovs, euromix, kartofler.
  • Pistaciefromage m. flødeskum.

Mandag 27. marts

  • Urtefrikadeller, stuvet hvidkål, kartofler.
  • Rød sagosaftsuppe m. kirsebær og tvebakker.

Tirsdag 28. marts

  • Enebærgryde, blomkål, rødbeder, kartoffelmos.
  • Blommegrød m. mælk.

Onsdag 29. marts

  • Linsekrebinet, sovs, gulerødder, kartofler.
  • Spinatsuppe m. selleri.

Torsdag 30. marts

  • Brunkål m. kidneybønner, kartofler, sennep.
  • Aspargessuppe.

Fredag 31. marts

  • Stegt quorn m. paprika, paprikasovs, broccoli, løse ris.
  • Hindbærgrød m. mælk.

Madservice har åbent:

  • Mandag, tirsdag og torsdag kl. 6.00 - 16.00
  • Onsdag kl. 6.00 - 15.00
  • Fredag kl. 6.00 - 14.00.

For at til- eller afmelde dig madordningen m.m., skal du ringe på tlf. nr.: 56 57 58 59 mellem kl. 9.00 - 14.00.

Madservice

  2023 2022
Fuld kost på plejecentre pr. måned 3.958 kr. 3.782 kr.
Døgnpris på plejecentre 127 kr. 122 kr.
Døgnpris på plejecentre, ægtefælle 127 kr. 122 kr.
Døgnpris for borger udenfor kommunen  127 kr.  

 

Madservice, kølemad pr. dag

  2023 2022
Hovedret, udbragt 49 kr. 46 kr.
Hovedret, udbragt, ægtefælle 43 kr. 40 kr.
2 retter udbragt 60 kr. 57 kr.
2 retter, udbragt, ægtefælle 54 kr. 51 kr.
Biret 15 kr.  13 kr.
2 retter i café på centrene 57 kr. 57 kr.
Ophold på korttidspladser
madservice + øvrige udgifter pr. dag
163 kr. 159 kr.