Madservice

Du kan få mad bragt til dit hjem, hvis du på grund af alder, handicap eller fysisk/psykisk sygdom ikke selv kan lave mad.

For at få mad fra Stevns Kommune kræver det en bevilling. Bevillingen laver Visitationen i samarbejde med Madservice eller Det Danske Madhus.

Du kan frit vælge mellem de to leverandører, som har samme leveringsbetingelser.

Værd at vide om Madservice

Madservice leverer kølet mad, som du kan varme i din mikrobølgeovn eller egen ovn.

Når vi leverer maden, får du en anvisning til korrekt opvarmning og tilberedning.

Hvis du ønsker at bestille eller afbestille mad, skal du ringe til Madservice på tlf. 56 57 58 59 mellem kl. 9.00 - 14.00.

Tidsfrister:

  • Til levering mandag (mad til tirsdag, onsdag og torsdag) senest fredag ugen før inden kl. 10.00
  • Til levering tirsdag (mad til onsdag, torsdag og fredag) senest fredag ugen før inden kl. 10.00
  • Til levering torsdag (mad til fredag, lørdag, søndag og mandag) senest tirsdag i samme uge inden kl. 10.00
  • Til levering fredag (mad til lørdag, søndag, mandag og tirsdag) senest tirsdag i samme uge inden kl. 10.00

Den kølede mad bliver leveret 2 gange om ugen. 

  • Mandag og torsdag leverer vi mad i områderne Store Heddinge og Hårlev.
  • Tirsdag og fredag leverer vi mad i områderne Strøby og Rødvig.

Du modtager maden på cirka samme tidspunkt hver gang.

Når du modtager maden:

  • sætter vi den i køleskabet, hvis du ikke selv kan
  • er den klar til opvarmning i mikroovn eller almindelig ovn. Du kan følge anvisningerne
  • anbefaler vi, at du spiser maden lige efter opvarmning
  • kan du smide indpakningen i affaldsspanden, da den er fremstillet af miljøvenligt materiale
  • tager vi de sorte thermokasser og frostelementer retur til Madservice ved næste levering af mad
  • Når du modtager kølet mad, kan du selv bestemme, hvornår du vil opvarme og spise maden.
  • Tag først maden ud fra køleskabet til opvarmning, når du ønsker at spise den.
  • Er maden mærket med rødt er den beregnet til opvarmning i mikroovnen, og er den mærket med blåt, skal du spise den kold.
  • Maden er mærket med planlagt spisedato, og køkkenet garanterer kun holdbarhed til og med den dag.
  • Maden er anrettet i miljøvenlig engangsemballage og kan derfor smides i affaldsspanden efter brug.
  • Thermokasserne og køleelementerne tages retur til køkkenet ved næste levering.

Vi har sammensat menuen, så den er varieret og tilpasset dit behov for kulhydrater, fedt og proteiner. Der er både nye og gamle retter på menuen, så der er noget for enhver smag.

Du har mulighed for en alternativ menu, når vi har fisk, lever og hjerter på menuen. Hvis du har gode idéer til kommende menuplaner, hører vi meget gerne fra dig.

Menu på plejecentrene - december 2022

7. december

  • Farseret porre, sovs, kroblanding iog kartofler
  • Henkogt fersken med flødeskum

8. december

  • Finker, euromix, rødbeder og rugbrød
  • Ret 2: Millionbøf, euromix, rødbeder og kartoffelmos
  • Ymerfromage med saftsovs

9. december

  • Sprængt kalvebryst med peberrodssovs, broccoli og kartofler
  • Klar suppe med urter og boller

10. december

  • Stegt medister, stuvet spinat, gulerødder og kartofler
  • Hybensuppe med kammerjunker

11. december

  • Øl-braiseret nakke med timian/fennikel, sovs, rosenkål og kartofler
  • Jordbærfromage med flødeskum

12. december

  • Blodpølse, æblekompot, farin og rugbrød
  • Ret 2: Enebærgryde, asier og kartoffelmos
  • Blomkålssuppe med  broccoli

13. december

  • Paneret kotelet, bearnaisesovs, ærter og kartofler
  • Blommegrød med mælk

14. december

  • Stegt kålrouletter, sovs, bønner, kartofler og tyttebær
  • Kærnemælkssuppe med rosiner

15. december

  • Kold sylte, stuvet kartofler, rødbeder og sennep
  • Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker

16. december

  • Fiskefrikadeller med urtesovs, karotter og  kartofler
  • Ret 2: Krebinet, urtesovs, karotter og kartofler
  • Kakaodessert med flødeskum

17. december

  • Stegt kylling, sovs, stegte rodfrugter og kartofler
  • Mandelbudding med saftsovs

18. december

  • Honningmarineret skinkesteg, sovs, kroblanding og kartofler
  • Abrikostrifli

19. december

  • Tarteletter med hønsefyld, ærter og kartofler
  • Risengrød med kanelsukker og smør

20. december

  • Gryderet med cocktailpølser, broccoli og løse ris
  • Henkogte pære med moccaskum

21. december

  • Frikadeller, stuvet hvidkål og kartofler
  • Rødgrød med mælk

22. december

  • Hakkebøf med løg i sovs, romanescokål, asier og kartofler
  • Cheesekage med jordbær

23. december

  • Forloren hare, vildsovs, carotter og kartofler
  • Tunmoussé med dressing, pynt og flute

24. december

  • Stegt and med æbler/svesker, sovs, rødkål, brune og hvide kartofler
  • Ris a lá mande med kirsebærsovs

25. december

  • Hamburgerryg, stuvet ærter og gulerødder samt kartofler
  • Sylte blommer med råcreme

26. december

  • Mørbradbøf med løg, champignonflødesovs, grønsagsymfoni, asier og kartofler
  • Ananasfromage med flødeskum

27. december

  • Brunkål med kogt sprængt nakke, rugbrød og sennep
  • Æbleskiver med jordbærsyltetøj

28. december

  • Farsskinke, majsmix og flødekartofler
  • Rød sagosaftsuppe med blommer og tvebakker

29. december

  • Kogt torsk, sennepssovs, karotter og kartofler
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, karotter og kartofler
  • Kiwi-Stikkelsbærgrød med mælk

30. december

  • Kødboller med karrysovs, broccoli og løse ris
  • Gulerodskage med flødeostecreme

31. december

  • kl.12 Cremet svampesuppe med persillepesto og hjemmelavet kuvertbrød
  • kl.18 Luksus smørrebrød og osteanretning

Menu udbragt, kølet mad - december 2022

1. december

  • Stegt kylling overlår, skysovs, buketblanding og kartofler
  • Blomkålssuppe med blomkål

2. december

  • Forloren hare, vildtsovs, rødkål og kartofler
  • Stikkelsbærgrød med mælk

3. december

  • Karbonade, stuvet ærter og gulerødder samt kartofler
  • Hokkaidosuppen med rød og grøn peber

4. december

  • Kalkunsnitzel, rødvinssovs, romanescokål og kartofler
  • Ostekage med kirsebærsovs

5. december

  • Bagt torsk, tomatsovs og pasta
  • Ret 2: Frikadeller med sovs, rødkål og kartofler
  • Aspargessuppe med asparges

6. december

  • Sprængt flæsk med gule ærter, kartofler og sennep
  • Solbær/ribsgrød med fløde

7. december

  • Farseret porre, sovs, kroblanding og kartofler
  • Henkogt fersken med flødeskum

8. december

  • Finker, euromix, rødbeder og rugbrød
  • Ret 2: Millionbøf, euromix, rødbeder og kartoffelmos
  • Ymerfromage med saftsovs

9. december

  • Sprængt kalvebryst med peberrodssovs, broccoli og kartofler
  • Klar suppe med urter og boller

10. december

  • Stegt medister, stuvet spinat, gulerødder og kartofler
  • Hybensuppe med kammerjunker

11. december

  • Ølbraiseret nakke med timian/fennikel, sovs, rosenkål og kartofler
  • Jordbærfromage med flødeskum

12. december

  • Blodpølse, æblekompot, farin og rugbrød
  • Ret 2: Enebærgryde, asier og kartoffelmos
  • Blomkålssuppe med broccoli

13. december

  • Paneret kotelet, bearnaisesovs, ærter og kartofler
  • Blommegrød med mælk

14. december

  • Stegt kålrouletter, sovs, bønner, kartofler og tyttebær
  • Kærnemælkssuppe med rosiner

15. december

  • Kold sylte, stuvet kartofler, rødbeder og sennep
  • Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker

16. december

  • Fiskefrikadeller med urtesovs, karotter og kartofler
  • Ret 2: Krebinet, urtesovs, karotter og kartofler
  • Kakaodessert med flødeskum

17. december

  • Stegt kylling, sovs, stegte rodfrugter og kartofler
  • Mandelbudding med saftsovs

18. december

  • Honningmarineret skinkesteg, sovs, kroblanding og kartofler
  • Abrikostrifli

19. december

  • Tarteletter med hønsefyld, ærter og kartofler
  • Risengrød med kanelsukker og smør

20. december

  • Gryderet med cocktailpølser, broccoli og løse ris
  • Henkogte pære med moccaskum

21. december

  • Frikadeller, stuvet hvidkål og kartofler
  • Rødgrød med mælk

22. december

  • Hakkebøf med løg i sovs, romanescokål, asier og kartofler
  • Cheesekage med jordbær

23. december

  • Forloren hare, vildsovs, carotter og kartofler
  • Tunmoussé med dressing og brydebrød

24. december

  • Stegt and med æbler/svesker, sovs, rødkål, brune og hvide kartofler
  • Ris a lá mande m. kirsebærsovs

25. december

  • Julefrokost
  • Ost med kiks og frugtsalat

26. december

  • Mørbradbøf med løg, champignonflødesovs, grønsagssymfoni, asier og kartofler
  • Ananasfromage med flødeskum

27. december

  • Brunkål med kogt sprængt nakke, rugbrød og sennep
  • Æbleskiver med jordbærsyltetøj

28. december

  • Farsskinke, majsmix og flødekartofler
  • Rød sagosaftsuppe med blommer og tvebakker

29. december

  • Kogt torsk, sennepssovs, karotter og kartofler
  • Ret 2: Frikadeller, sovs, karotter og kartofler
  • Kiwi-Stikkelsbærgrød med mælk

30. december

  • Kødboller med karrysovs, broccoli og løse ris
  • Gulerodskage med flødeostecreme

31. december

  • Kalvefilet, rødvinssovs, haricovert, gulerødder med persillesmør og kartoffelgratin
  • Chokoladetærte med henkogt frugt og flødeskum

Menuen for december 2022 kommer snart.

Madservice har åbent:

  • Mandag, tirsdag og torsdag kl. 6.00 - 16.00
  • Onsdag kl. 6.00 - 15.00
  • Fredag kl. 6.00 - 14.00.

For at til- eller afmelde dig madordningen m.m., skal du ringe på tlf. nr.: 56 57 58 59 mellem kl. 9.00 - 14.00.

Madservice

  2021 2022
Fuld kost på plejecentre pr. måned 3.782 kr. 3.782 kr.
Døgnpris på plejecentre 122 kr. 122 kr.
Døgnpris på plejecentre, ægtefælle 122 kr. 122 kr.

 

Madservice, kølemad pr. dag

  2021 2022
Hovedret, udbragt 46 kr. 46 kr.
Hovedret, udbragt, ægtefælle 40 kr. 40 kr.
2 retter udbragt 57 kr. 57 kr.
2 retter, udbragt, ægtefælle 51 kr. 51 kr.
Biret   13 kr.
2 retter i café på centrene 57 kr. 57 kr.
Ophold på korttidspladser
madservice + øvrige udgifter pr. dag
159 kr. 159 kr.