Flyt din virksomhed til Stevns

På Stevns bliver du en del af et attraktivt vækstområde, med billige erhvervsgrunde tæt på Køge og København.

En del at attraktivt vækstområde

Som en del af vækstområdet omkring Køge, ligger Stevns Kommune attraktivt placeret. Området får i de kommende år glæde af det nye Supersygehus i Køge, ligesom der for nyligt er indviet en helt ny jernbane mellem Køge og København. I disse år etablerer flere nye virksomheder sig i området, da placeringen på Sjælland muliggør hurtigt adgang til København og den resterende del af Danmark. Derudover kan Sverige, Tyskland og det øvrige udland nås direkte eller via Københavns Lufthavn, da området ligger under en times kørsel fra København. 

Attraktive erhvervsgrunde

Stevns kommune har billige erhvervsgrunde med god placering. Grundendes placering gør det nemt og hurtigt, at transportere varer til øvrige landsdele eller udlandet.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe med at løse din virksomheds behov.

Find erhvervsgrunde til salg

Erhvervsvenlig sagsbehandling og vejledning til virksomheder

Stevns Kommune er en erhvervsvenlig kommune. Vi har fokus på en smidig og løsningsorienteret sagsbehandling, ligesom vi, gennem et tæt samarbejde med det lokale Stevns Erhverv, tilbyder gratis vejledning om virksomhedsetablering eller drift og udvikling af eksisterende virksomhed. Vi bestræber os på at udvikle og tilbyde attraktive rammer og finde løsninger på virksomhedernes udfordringer eller problemer.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Forespørgsler om erhvervsforhold
  • Miljø og byggeri
  • Køb og salg af erhvervsjord
  • Vejledning og opstart af virksomhed
  • Ansættelser på særlige vilkår
  • Udbud af kommunale opgaver

Læs mere på Stevns Erhvervs hjemmeside

Lave omkostninger

Stevns Kommune har lave priser på attraktive erhvervsgrunde og opkræver ikke dækningsafgift og byggesagsgebyrer. Grundskyldspromillen er lav på 21,52 og kommuneskatten er landsgennemsnitlig på 26,0 %.

Erhvervslivets særlige karakteristika

Erhvervslivet på Stevns er ifølge Stevns Erhverv kendetegnet ved 'en særlig form for virkelyst og innovation'. Mange virksomheder samarbejder i netværk og anbefaler hinandens produkter og services. Vi har mange lokale leverandører, som eksisterer på et fundament af tillid, visionære tanker og hårdt arbejde.

Kontakt

Find vej til os på et af de nedenstående numre, hvis du vil høre mere om din virksomhedsmuligheder i Stevns Kommune.

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester
Stevns Erhverv