Digitalt byggesagsarkiv - FilArkiv

I FilArkiv kan du finde byggesagsmateriale vedrørende afsluttede byggesager for langt de fleste ejendomme i Stevns Kommune. Det kan f.eks. være bygningstegninger, kloakplaner, byggeansøgninger m.m. du finder i vores bygningsarkiv.

Vi er i øjeblikket i gang med at opdatere og kvalitetssikre vores store byggesagsarkiv, og det kan derfor forekomme, at der er dokumenter, der endnu ikke er blevet indscannet til FilArkiv og sager, som endnu ikke er blevet gjort offentligt tilgængelige.

Værd at vide om FilArkiv

Sådan bruger du FilArkiv:

  • Gå til det digitale byggesagsarkiv FilArkiv
  • Vælg Stevns Kommune
  • Skriv adressen og klik på søg
  • I fanen 'Søgning' kan du vælge at søge på adresse, matrikel eller ejendomsnummer.
  • Du kan nu se de sager, der er på ejendommen.


Hvis du mener, at der skulle være dokumenter på en ejendom, som du ikke kan finde i Weblager, så kontakt byggesagsteam. Det kan også være en mulighed at se på naboejendommen, især hvis der er sket udstykning.

Husk at have oplysninger om adresse og/eller matrikelnummer klar.

Send mail til byggesagsteamet (uden de personfølsomme oplysninger) eller brug vores webformular: Ring mig op.

Sørg for at notere ejendommens adresse og årstal for sagen, så vi lettest muligt kan finde den pågældende byggesag og lukke den for offentlig adgang, eller sløre de personfølsomme oplysninger.

Hvis der er en gul hængelås på en sag, er den lukket. Det er enten fordi, den ikke blevet kvalitetssikret endnu, eller fordi det er en sag, der ikke må være offentligt tilgængelig i henhold til offentlighedsloven. Kontakt byggesagsteamet, som vil tage stilling til, om sagen kan offentliggøres.

Byggesager vedrørende ejendomme som f.eks. bankbygninger, militære anlæg eller byggesager, der indeholder personfølsomme oplysninger som CPR-numre eller som har personfølsomt indhold er alle lukkede sager og er ikke offentligt tilgængelige.

Byggesager som har været behandlet på lukket dagsorden vil også være lukkede.

FilArkiv fungerer mest optimalt i Firefox eller Google Chrome.

Hvis du får en hvid side og du bruger Explorer, kan du med fordel prøve de andre browsere.

Alle dokumenter er i PDF-format, som kan åbnes med det gratis program Adobe Reader.