Initiativprisen for unge rollemodeller og frivillige

Hvert år uddeler Folkeoplysningsudvalget Initiativprisen til en eller flere unge. Prisen tildeles til unge, der har udvist særligt initiativ og været positive rollemodeller og forbilleder for andre børn og unge.

Folkeoplysningsudvalget står for udvælgelsen og vælger ud fra de begrundede forslag, de har modtaget. Deadline for forslag til Initiativprisen er den 31. oktober.

Initiativprisen 2023

Modtager af Initiativprisen 2023 er Trop - senior spejdere i Stevns Nord for deres store arbejde i forbindelse med planlægning og afvikling af Halloween i Solgårdsparken til gavn for mange borgere.

 

Initiativprisens tidligere vindere

Modtager af Initiativprisen 2022 er Amalie Lau Nielsen, Line Hellestrøm, Peter Loye Poulsen, Carl Hjortkær og Camilla Hermanni Brusvang. For at starte UAFR (Unges Aktive Fællesskab Rødvig) som prøver at samle hele den stevnske ungdoms omkring forskellige sportsarrangementer.

Isabella Moon og Clara Hofmann tildeles Initiativprisen for at vise initiativ ift. at styrke børn og unges deltagelse i foreningslivet og være positive forbilleder og rollemodeller.

Josephine Madsen tildeles en ekstraordinær pris, for at bringe lys og livsglæde på Stevns under corona-nedlukningen i foråret 2020 med hendes coronakyllinger.