Aktiv sommer

Aktiv sommer er sjove aktiviteter for børn i sommerferien. Hvis dit barn er i skolealderen og har lyst til at prøve noget nyt, så se med her.

Værd at vide om aktiv sommer

Vi åbner for tilmelding til Aktiv Sommer den 21. maj kl. 10.00.

Pladserne fordeles efter ’først til mølle’-princippet. Der er et begrænset antal pladser på de fleste aktiviteter. Husk derfor tilmeldingsfristen.

Du skal betale samtidig med, at du melder dig til. Du kan bruge Dankort, eDankort, VISADankort, VISA Electron, Mastercard m.m. Du får en kvittering tilsendt via e-mail.

Et par dage før dit barn skal deltage i en aktivitet, får du en sms med en påmindelse. Husk derfor at opgive et mobilnummer.

Læs årets program her.

Du skal selv sørge for transport.

Forplejning vil indgå i nogle aktiviteter, og ved andre skal du selv sørge for en madpakke og drikkevarer. Husk at kigge under aktiviteten, der står det som regel.

Husk at melde afbud i god tid. Det kan give en anden mulighed for at deltage i stedet.

Du skal melde afbud til kontaktpersonen på aktiviteten, og deltagergebyret vil ikke blive refunderet.

Desværre er der i stigende grad flere tilmeldte børn, der udebliver fra tilmeldte aktiviteter. Det er rigtig ærgerligt for de børn, der bliver afvist pga. overtegnede hold.

Påklædning skal være tilpasset vejret. Medbring regntøj, praktiske sko mm., hvis det er udendørs.

Stevns Kommune har ikke tegnet en speciel forsikring, da det ikke er tilladt kommuner at tegne sådanne forsikringer.

Du er derfor selv ansvarlig for dit barns forsikring.

Børneattester på de frivillige ledere og hjælpere bliver indhentet af arrangørerne selv.

Til Stevns Kommune afleveres en ’tro og love’-erklæring.

Samtykkeerklæring ved billeder og film

Når du tilmelder dig Aktiv Sommer, giver du samtidig Stevns Kommune ret til at anvende billeder eller video i forbindelse med gode, positive historier om Aktiv Sommer.

Dette kan være på Stevns Kommunes hjemmeside og/eller facebookside, ved pressemeddelelser eller i kommende års Aktiv Sommer-brochurer.

Samtykkeerklæringen har ingen forældelsesfrist, men du kan til enhver tid ophæve den ved at kontakte Fritid på kultur-fritid@stevns.dk. Send en mail til os straks efter din tilmelding, hvis du ønsker at trække dit billede-samtykke tilbage.

I tilfælde af dårligt vejr vil vandsports-aktiviteter af sikkerhedsmæssige grunde blive aflyst. Dette kan også ske ved andre udendørs aktiviteter.

I vil få besked ved aflysning.

Vil du tilmelde dig som arrangør, skal du tilmelde dig online her.