Ny forpagter til Store Heddinge Vandrerhjem og Stevnshallens Cafeteria

Publiceret 14-12-2021

Det har været en lang proces, men nu er det lykkedes at finde to dygtige og ambitiøse forpagtere til Store Heddinge Vandrerhjem og cafeteriet i Stevnshallen.

Tina og Anders Ringsmose

De nye forpagtere er det lokale par, Tina og Anders Ringsmose fra Rødvig, og de skal fra den 1. februar 2022 drive overnatningsstedet og levere forplejning til stedets gæster, hallens brugere og foreningslivet.

Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme (AET), Mikkel Lundemann Rasmussen glæder sig over, at det nu er lykkedes at finde en ny forpagter og ser frem til at se hvordan stedet vil udvikle sig i de kommende år:

’Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fået en god aftale med et lokalt par, som kan bringe ny energi og inspiration ind i vores vandrerhjem og samtidig være med til at sende den nye sportshal godt fra land. Jeg er meget optimistisk på vandrerhjemmets vegne og glæder mig til at se stedet blomstre og summe af liv fra glade gæster’.

Tina og Anders Ringsmose tilføjer:

’Vi glæder os og har stort mod på opgaven. Vi har en masse idéer for både vandrerhjem og cafeteria, som vi lige nu arbejder med efter overskriften: Når vi mødes. Vi vil udvikle vandrerhjem og cafeteria som et sted vores gæster vælger til, når de mødes og har behov for gode, hyggelige rammer, lækker mad eller behov for overnatning’.

Med til forpagtningen hører et helt nyt produktionskøkken, som forventes klar, når de nye forpagtere overtager vandrerhjemmet og et nyt køkken etableres i første kvartal i Stevnshallen.

Stevns Kommune modtog efter AETs novembermøde henvendelser fra flere, som var interesserede i forpagtningen. Da der nu er fundet en forpagter, bliver der alligevel ikke behov for at genopslå forpagtningen, som AET ellers havde besluttet.

Bjarne Nielsen
O:Arbejdsmarked, Erhverv, Kultur & Turisme
Tina og Anders Ringmose
S:Forpagtere