Du er her

Stemmer på Stevns

Invitation til fælles sangaften

Fælles sangaften afholdes torsdag den 10. oktober 2019 kl. 17.00-19.30, Sydstevnshallen, Rødvigvej 62, 4673 Rødvig Stevns

Hen over efteråret har du mulighed for at mødes og synge sammen med andre fra Stevns. Så tag din nabo, din mor, dine venner eller kom alene og mød andre, der gerne vil have en god oplevelse.

Det foregår tre gange i både Holtug Kirke, Enderslev Forsamlingshus, Lund Forsamlingshus og Hellested Forsamlingshus. Fællessangen ledes af instruktører fra musikskolen og lokale kor på Stevns. Alle er velkomne, og man behøver ikke være hverken Medina eller Birthe Kjær for at være med, bare man kan lide at synge sammen med andre. Se hvornår disse arrangementer finder sted hos Stevns Frivillighedscenter.

Vi markerer Verdens Mentale Sundhedsdag med fællessang og -spisning

‘Stemmer på Stevns’ slutter på Verdens Mentale Sundhedsdag, torsdag den 10. oktober 2019, i Sydstevnshallen. Her samles alle deltagere til en stor fællessang. Alle er velkomne til at komme og synge, også selvom man måske ikke har deltaget i fællessangen i forsamlingshusene eller Holtug Kirke. 
Musikskolen lægger musik til, og bagefter slutter vi af med fællesspisning. Det er gratis at deltage, og af hensyn til forplejningen er det nødvendigt at tilmelde sig. Klik på den grønne bjælke herover.

Fristen for tilmelding er mandag den 7. oktober 2019 kl. 12.00.

Aftenens program 

  • Velkomst v. Borgmester Anette Mortensen
  • Fællessang – alle synger de øvede fællessange
  • Stevns musikskole spiller ABC sangen ’Når alt kommer til alt’ 
  • Kort oplæg om ABC for mental sundhed v. Leder af Stevns Frivillighedscenter Lena Bach og Sundhedskonsulent, Stevns Kommune Stine Rehn
  • Afsluttende fællessang
  • Fællesspisning
     

Sidst opdateret

09.09.2019