Fast dagsordenspunkt hvor Udsatterådet skal beslutte, i hvilken rækkefølge og hvordan rådet vil arbejde videre med de enkelte fokusområder og mærkesager.
Under denne sag skal Udsatterådet også beslutte, hvordan rådet finder den sidste livsekspert, så rådet bliver fuldtalligt, og hvordan rådet vil aflægge sin årsberetning for 2022 til kommunalbestyrelsen.
Deltog ikke: Majbrit Bjerke, Thorkil Opperman og Helen Sørensen.
Indstillingens punkt 1
Rækkefølgen og hvordan Udsatterådet vil arbejde videre med fokusområder og mærkesager afhænger af Udsatterådets årshjul, som tages op på næste møde. Udsatterådet besluttede, at deltagelse på landspanelmøder afholdt af Rådet for Social Udsatte også bliver en del af et kommende årshjul.
Forslaget om et fokusområde vedrørende psykisk sårbare voksne sættes på dagsordenen til den 23. februar, så rådet kan beslutte om der skal arbejdes med sagen i 2023. Se dagsordenspunkt 27.
Udsatterådet besluttede, at plancherne fra den aflyste temadrøftelse om udsatte børn og unge samt børn med særlige behov gerne må videresendes til Børn & Læring. Plancherne indeholder en masse gode input og anbefalinger, som Udsatterådet gerne vil sende videre til forvaltningen.
Indstillingens punkt 2
Udsatterådet prøver at finde den sidste livsekspert via et opslag på Facebook, da annoncering i dagspressen er forsøgt tidligere - uden resultat.
Indstillingens punkt 3
Udsatterådets sekretær formulerer rådets årsberetningen for 2022 på baggrund af mødereferaterne. Årsberetningen godkendes på det ordinære udsatterådsmøde den 23. februar 2023, inden sagen sendes til orientering i kommunalbestyrelsen.
Udsatterådet besluttede, at rådet fremover gerne vil afgive en mundtlig årsberetning - for eksempel ved at invitere udvalgsformændene til et årligt orienterings-/dialogmøde. Rådet drøftede også et forslag om at inviterer pressen til et årsmøde, og på den måde udbrede kendskab til Udsatterådets arbejde. Sagen tages op igen på februar-mødet.