Du er her

Stevns Fyr

  • Stevns Fyr.

    Stevns Fyr.

  • Stevns Fyr.

    Stevns Fyr.

Stevns Fyr er opført af kridtsten fra Stevns Klint i 1878. Fyret er offentligt tilgængeligt og giver med sine 27 meters højde en mageløs udsigt over marker og hav.

Stevns Fyr ligger smukt på kanten af Stevns Klint. Her kan du på klintens højeste punkt besøge de to fyr og se rester fra Den Kolde Krig.

Om foråret og efteråret kan du opleve imponerende fugletræk, for hver år trækker millioner af fugle forbi Stevns Fyr.

Museum og udstillinger

Den gamle Fyrmesterbolig er blevet renoveret, og her har du mulighed for at se en udstilling lavet af Østsjællands Museum, der ud over fyrets historie, også fortæller om naturen og klintens geologi. I de to tilstødende lokaler kan du se skiftende udstillinger af kunst m.m. 

Åbningstider

Stevns Fyr har åbent mandag til fredag fra 11.00-15.00 og lørdag og søndag fra 12.00-15.00. 

Ønsker du adgang til fyret udenfor de normale åbningstider, kan du kontakte Stevns Fyrcenter på fyrcenter@stevns.dk,der så vil forsøge at hjælpe dig. 

På hverdage er det medarbejdere fra Stevns Kommune, der byder velkommen og i weekender samt helligdage er det frivillige vagter fra Stevns Fyrcenter, som tager imod og gerne fortæller om fyrets historie.

Vi sælger ikke billetter, men ved fyrets trappe står der en mælkejunge, hvor du kan lægge en entre på 10 kr. Du kan låne en kikkert og medbringe den på en tur op i fyret.

Læs mere om Stevns Fyr.

Find Stevns Fyr på et kort.

Kontakt

SydkystDanmark
VisitSydsjælland-Møn
Tlf.: 55 37 52 43

Sidst opdateret

19.01.2017