Forpagter søges til Cafeteria i Stevnshallen & Stevnsbadet

Forpagtning af cafeteriet i Stevnshallen & Stevnsbadet er ledig til besættelse snarest muligt eller pr. 1. februar 2023.

Vi søger en forpagter, der har lyst til at drive et cafeteria i Stevnshallen i Stevns Kommune.

Cafeteriet består af et veludstyret nyt anretterkøkken med køl- og fryseskabe, ovn, opvaskemaskine, køkkenmaskiner, opbevaringsmuligheder og redskaber.

Til forpagtningen hører et lobbyområde med spisepladser, samt et stort mødelokale med plads til 100-150 personer. Mødelokalet kan bookes og anvendes til arrangementer og møder, efter aftale med halledelsen og hallens øvrige brugere.

Profil

Vi lægger vægt på relevant faglig uddannelse, samarbejdsvilje, erfaring i at drive cafeteria eller anden form for restaurationsvirksomhed, køkkendrift samt afholdelse af større selskaber.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring og kendskab til foreningslivet, da det bl.a. er opgaven at betjene foreningslivet, der bruger Stevnshallen og Stevnsbadet.

Som forpagter forpligter du dig til:

  • at være serviceminded og have naturlig interesse for betjening af foreningslivet i hallerne, brugere og besøgende.
  • at holde cafeteriet åbent, når hallens brugere er til stede. Det er typisk på hverdagsaftener, samt i weekender.
  • at tilbyde et varieret og sundt udbud af mad og drikke til konkurrencedygtige priser.
  • at overholde regler for drift af cafeteria, eksempelvis hygiejnebevis samt alkoholbevilling
  • at overholde forpagtningsaftalens krav om åbningstid og øvrige retningslinjer.

Der vil i det daglige være en tæt kontakt med Leder af Fritidsområdet og det øvrige halpersonale i forhold til forpagtningens virke og benyttelse af hallens faciliteter.

Stevnshallen og Stevnsbadet ligger i Store Heddinge, tæt på centrum og benyttes af mange foreninger bl.a. sportsklubberne men også forskellige øvrige frivillige foreninger.

Forpagtningsafgift og afregning

Forpagtningsafgiften afregnes kvartalsvis og udgør 3 procent af omsætningen, dog max 27.500 kr. årligt, dertil kommer forbrug til el og vand.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3. januar 2023 kl. 12.00. Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes til: Stevns Kommune, Politik & Borger, Rådhuspladsen 4, 4660 Store Heddinge eller på e-mail: erhverv@stevns.dk

Spørgsmål eller ønske om fremvisning kan stilles til erhvervs- og udviklingskonsulent Jakob Splidsboel, på tlf. 21 54 80 46 eller på e-mail: erhverv@stevns.dk