Om hjemmesiden

Vi har udviklet stevns.dk med den ambition at løfte selvbetjeningen, gøre det nemmere at deltage i den politiske debat og give dig et samlet overblik over, hvad kommunen tilbyder af natur, fritid og fællesskaber.

For at lave den bedst mulige hjemmeside, har vi lavet et grundigt analysearbejde af, hvad den kommunale hjemmeside skal kunne i dag. Derudover har vi gennemført kvalitative interviews med Stevnsborgere.

Det har resulteret i fire fokusområder for den nye hjemmeside:

1. Selvbetjening

Det skal være nemt, enkelt og hurtigt at betjene sig selv på stevns.dk. Vores mål er, at vi skal tage så lidt af din tid, som overhovedet muligt. Derfor har vi gennemskrevet alle teksterne, og arbejdet med navigationen, så det mest populære indhold kun er et klik væk. 

Besøg vores Service & Selvbetjening

2. Demokrati & indflydelse

Det skal være nemt at få indblik og indflydelse på de politiske beslutninger, der træffes i nærdemokratiet.

Derfor har vi udviklet:

3. Oplev Stevns

Som stevnsborgere er det vores foreningsliv, den skønne natur og vores fællesskaber, der for alvor binder os sammen. At give fællesskabet gode rammer er en kerneopgave, vi prioriterer højt.

Derfor har stevns.dk fået området Oplev Stevns, hvor du kan læse alt om forenings- og fritidsliv, få inspiration til at gå på eventyr i vores natur eller læse om vores forskellige naturprojekter

4. IT-ordentlighed

Stevns.dk skal være et trygt og inkluderende sted at færdes, og derfor har vi fokus på at leve op til lovgivninger omkring GDPR, IT-sikkerhed og webtilgængelighed.

På den redaktionelle side vil der i de kommende år også blive taget en række tiltag, for at sikre tilgængelighed på vores pdf-dokumenter. 

Feedback

Vi gør os umage med at lave en god hjemmeside til dig, og arbejder dagligt på at gøre den endnu bedre. Kom derfor gerne med ris og ros, hvis du falder over noget på din vej rundt på siden.

Udfyld formularen og send det ind til os, så vil webredaktionen vurdere, hvordan vi finder den bedste løsning. 

Send os din feedback