Vinderen af arkitektkonkurrencen er fundet

Date: 19. juni 2019
Fonden Stevns Klint Besøgscenter har i dag udsendt denne pressemeddelelse.

Siden efteråret har Fonden Stevns Klint Besøgscenter afviklet en arkitektkonkurrence for at finde ud af, hvem der skal tegne besøgscentret for verdensarven i Boesdal Kalkbrud. Nu er vinderen fundet.
 
Fonden Stevns Klint Besøgscenter, i samarbejde med Stevns Kommune, løfter sløret for, hvem den vindende tegnestue er og viser vinderprojektet frem mandag den 8. juli. Alle er velkomne til at deltage.
 
Offentliggørelsen finder sted mandag den 8. juli kl. 12.15-14.00 i rådssalen på rådhuset i Store Heddinge.
 
’Det er en dag, jeg har glædet mig utrolig meget til. Vi startede konkurrencen sidste år med fire meget kompetente tegnestuer og valgte at forlænge processen med to af de fire tegnestuer’, fortæller Per Røner, formand for Fonden Stevns Klint Besøgscenter, og tilføjer:
 
’Det har været en utrolig spændende proces hele vejen igennem, og i fonden glæder vi os til at vise vinderprojektet frem for offentligheden. Vi har hele tiden sagt, at vi går efter at bygge et besøgscenter i verdensklasse, og det synes vi, vinderprojektet lever op til’, slutter han og understreger samtidig, at der kom fire meget seriøse bud ind, men at der altså var ét, som endte med at skille sig afgørende ud.

Program den 8. juli

12.15: Velkomst v/ Per Røner, formand for Fonden Stevns Klint Besøgscenter, tale v/ borgmester, Anette Mortensen og tale v/ den vindende tegnestue.
14.00: Farvel og tak for i dag
 
Efter velkomst og taler, er der mulighed for at se model og tegninger af det vindende projekt samt de tre projekter, som ikke vandt.
 
Der vil være lidt at spise og drikke undervejs.

Åbent hus

Har du ikke mulighed for at deltage i det officielle arrangement kl. 12.15-14.00, så åbner vi dørene igen kl. 16.00-18.00 til en mere uformel fremvisning.

Kontakt

Per Røner
Bestyrelsesformand
Fonden Stevns Klint Besøgscenter
Mobil: 21 70 04 21

Sidst opdateret

19.06.2019