Tre velfærdstalenter fra Stevns Kommune hyldes på Christiansborg

Date: 25. april 2019
PenSam og FOA Ungdom kårede i dag Danmarks 100 største velfærdstalenter under 35 år. Blandt de udvalgte var social- og sundhedshjælpere Ave, Louise og Camilla fra kommunens hjemmepleje.

’Det er super flot, at tre medarbejdere fra vores arbejdsplads er valgt ud blandt 100 talenter fra hele landet,’ fortæller en stolt leder af hjemmeplejen, Tine Gylling:   

’Ave, Louise og Camilla er tre fagligt dygtige og vellidte medarbejdere - både af deres kollegaer, men også hos borgerne. Det er meget fortjent, at de er blevet udvalgt som Velfærdens Talenter, og de fortjener al den anerkendelse, de kan få. De møder borgerne på en empatisk og omsorgsfuld måde, og de er gode til at inddrage borgernes egne ressourcer på en måde, som giver værdi for borgerne. Der bliver generelt gjort en kæmpe indsats i hjemmeplejen, hvor de ansatte er med til at gøre en forskel for andre i det daglige. Det skal de have en stor tak for’, slutter Tine. 
 
De 100 velfærdstalenter blev i dag hyldet på Christiansborg, hvor der blev sat fokus på talenternes faglighed og arbejde inden for velfærden. Talenterne er udvalgt blandt flere hundrede nominerede fra landets kommuner.

’Jeg er stolt over, at vi har tre ansatte fra Stevns Kommune med i Velfærdens Talenter. Det er rigtig flot. De gør et vigtigt stykke arbejde, og det fortjener de at blive anerkendt for. Det er vigtigt, at man som ansat har mulighed for at dygtiggøre sig og udvikle sine kompetencer, og det vil vi gerne understøtte i Stevns Kommune, ‘ fortæller Kasper Sonne, direktør i Stevns Kommune, og tilføjer:   

’Ligesom andre kommuner står vi også overfor udfordringer med at kunne rekruttere indenfor velfærdsområdet. Jeg håber, at et initiativ som Velfærdens Talenter kan være med til at synliggøre, hvad medarbejdernes indsats betyder for vores velfærd, og hvor vigtigt det er, at flere vælger at gøre karriere inden for velfærdsområdet.’  

I dag udgiver PenSam og FOA Ungdom magasinet Velfærdens Talent 100, hvor alle de udvalgte talenter er præsenteret. Se magasinet på Pensams hjemmeside.

 

Fakta:

Velfærdens Talent er en pris, der gives til 100 ansatte under 35 år, som arbejder med velfærdsfag. Det kan for eksempel være inden for hjemmepleje, daginstitutioner, psykiatrien og lign. 

Alle kommuner har i den senere tid haft mulighed for at indstille unge ansatte. Det er et dommerpanel med repræsentanter fra PenSam og FOA Ungdom, der har udvalgt talenterne.  
 

Kontakt

Tine Gylling
Leder
Hjemmeplejen
Tlf.: 56 57 53 36
Kasper Sonne
Direktør
Mobil: 29 79 86 66

Sidst opdateret

25.04.2019