Stormøde om turisme den 18. december

Date: 10. december 2018
Stevns Kommune skal have en handleplan for de næste fire års turismearbejde. Derfor inviterer politikerne i Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme nu til stormøde.

’Stevns Kommune har masser at byde turister på. Vi har smuk natur, kunst, kultur, små og store oplevelser, lokale fødevarer, overnatningssteder og naturligvis Stevns Klint, der er udpeget som UNESCO Verdensarv. Men vi vil gerne have input til, hvad vi skal med alle de oplevelser for turisterne? Det er jeg helt sikker på, vi bedst finder ud af i fællesskab’, udtaler udvalgsformand Mikkel Lundemann Rasmussen og tilføjer:

’Vi ønsker at lave en god handlingsplan for turisme, som kan skabe ramme og retning for det fælles arbejde, og her er turismeaktører og borgere de bedste til at være med til at klæde os alle på til opgaven. Det tror vi, fordi de færdes blandt gæsterne i vores kommune og ved, hvad der rører sig. Både blandt dem, der kommer for at besøge Stevns, for at holde ferie eller afholde konference, men også blandt dem, der allerede bor her – eller som overvejer at flytte hertil’. 

Alle er velkomne til at deltage i stormødet, hvor vi skal arbejde med at udvikle kommunen som turismedestination. Det hele foregår tirsdag den 18. december 2018 klokken 18.00 - 21.00 i Magleby Forsamlingshus. 

Rådgivningsfirmaet, Seismonaut styrer processen og de vil både inspirere med tendenser udefra og sætte rammerne om aftenens diskussion. 

Det er naturligvis gratis at deltage, men af hensyn til forplejningen har Stevns Kommune brug for tilmelding. 

Tilmeld dig senest den 14. december
 

Kontakt

Mikkel Lundemann Rasmussen
Formand
Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme
Mobil: 21 46 89 99

Sidst opdateret

10.12.2018