Stevns Kommune fremskynder opgaver for at hjælpe lokale virksomheder

Date: 17. marts 2020
Mange private virksomheder får færre nye opgaver ind i ordrebogen som følge af, at Danmark har iværksat et coronaberedskab. Derfor vil Ejendomsteamet i Stevns Kommune fremskynde opgaver for at hjælpe de lokale virksomheder.

'Selvom mange skal arbejde hjemmefra, kan vi stadig godt sætte gang i opgaver på kommunens bygninger. Vi ser derfor i disse dage på de opgaver, som kan fremskyndes. Det er opgaver, der alligevel skal udføres, og hvor der ikke er direkte kontakt mellem kommunens medarbejdere og eventuelle håndværkere. Dermed kan vi forhåbentlig være med til at holde hjulene i gang hos nogle af de lokale virksomheder’, fortæller Jesper Boesen, leder af Stevns Ejendomme. 

Han tilføjer: 

’Vi har allerede aftalt at sætte forskelligt arbejde i gang, bl.a. at få malet i kælderen under bygning H på Hotherskolen og få ordnet brønddækslerne på parkeringspladsen foran Egehaven Plejecenter. Det er klart, at alle som kommer og udfører arbejde ved vores bygninger skal være raske og på ingen måde må udvise tegn på forkølelse eller influenza. De skal heller ikke indenfor på plejecentret eller have kontakt med det personale eller de brugere, som måtte være til stede i bygningerne’. 

Forskelligt arbejde som Stevns Ejendomme nu sætter i gang sammen med forskellige virksomheder: 

  • Tagrender på en del af kommunens bygninger bliver renset. 
  • Klippinge Børnehave får skiftet tage på legehusene udenfor. 
  • Brønddæksler på parkeringspladsen foran Egehaven bliver ordnet. 
  • Udskiftning af vinduer på Rådhuset startes op allerede nu.
  • Kælderen under bygning H på Hotherskolen bliver malet. 
  • Forundersøgelse til renovering af bygning på Lodbjerggårdvej sættes i gang. Det er den bygning, hvor institutionen Solstrålen skal flytte til.   

 Stevns Ejendomme vil de kommende dage se nærmere på, om de har mulighed for at sætte yderligere arbejde i gang og understøtte arbejdspladser uden at øge smitterisiko.

Kontakt

Jesper Boesen
Leder
Stevns Ejendomme
Tlf.: 56 57 57 57

Sidst opdateret

17.03.2020