Stevns Kommune er lukket ned

Date: 12. marts 2020
Regeringen har iværksat en række vidtgående tiltag for at inddæmme og forsinke spredning af smitte med coronavirus. Derfor lukker en lang række funktioner i Stevns Kommune ned i foreløbig 14 dage fra fredag den 13. marts.

'Det er et stort fælles ansvar at begrænse spredning af coronavirus. For det første skal vi passe på og beskytte ældre og særligt udsatte borgere, og for det andet skal vi undgå for stort et pres på vores sundhedsvæsen, som også har et ansvar for alle andre borgere, som har behov for hjælp', udtaler borgmester Anette Mortensen.

Hun tilføjer:

'Det er et voldsomt men nødvendigt indgreb i de fleste menneskers liv, når så mange af de kommunale serviceydelser som f.eks. skole, dagpasning, sportshaller, biblioteker osv. lukker ned og personalet sendes hjem. Derfor håber jeg også på, at vi snart er tilbage i den normale gænge, men ved også godt, at det ikke nødvendigvis går lige så hurtigt, som jeg kunne ønske mig. Jeg opfordrer til, at vi står sammen om den opgave, vi har, og hjælper hinanden igennem det'.

Stevns Kommune under nedlukningen pga. coronavirus

Fold alle ud

Kontakt

Anette Mortensen
Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33

Sidst opdateret

13.03.2020