Stevns Bibliotekerne åbner helt op for det digitale bibliotek

Date: 16. marts 2020
Mange danskere har fået mere tid derhjemme på grund af coronavirus. Ingen skal dog undvære noget at læse i, og derfor har Stevns Bibliotekerne åbnet for ubegrænset udlån af ebøger, netlydbøger og film på det digitale bibliotek.

'Vi har normalt begrænsninger på, hvor mange ebøger, netlydbøger og film, du kan låne online. I denne tid, hvor vi ikke har åbent på de fysiske biblioteker, har vi valgt at fjerne begrænsningerne. Det betyder, at du, som bruger hos Stevns Bibliotekerne, kan låne lige så mange materialer du vil hos både eReol og Filmstriben', fortæller May-Britt Diechmann, leder af Stevns Bibliotekerne. 

Hun tilføjer: 

'I en tid hvor mange skal blive hjemme, og kalenderen måske ikke er nær så pakket, som den plejer, kan det være en god anledning til at dykke ned i litteraturens verden. Du kan gå på opdagelse i nye områder, eller måske komme i gang med at læse igen? Det kan også være en mulighed for at samles om en spændende historie med sine børn. Litteraturen er netop med til at skabe nye indsigter og et rum for refleksion, som kan være tiltrængt i en tid, hvor meget andet naturligvis handler om sygdom'.

Fakta om det digitale bibliotek 

For at benytte de digitale tjenester skal du bo i Stevns Kommune og være oprettet som låner. Du kan oprette dig på Stevns Bibliotekernes hjemmeside

Har du brug for hjælp, kan du skrive en mail til bibliotek@stevns.dk. Lægger du dit nummer, ringer vi dig op. 

Har du fysiske materialer, der skal afleveres i bibliotekets lukkeperiode, skal du ikke bekymre dig om det. Biblioteket udskriver ikke bøder i den periode.  

Relevante links

eReolen: Lån ebøger og netlydbøger  
Filmstriben: Lån spille- og dokumentarfilm online

Kontakt

May-Britt Diechmann
Biblioteksleder
Tlf.: 56 57 53 55
Mobil: 21 15 69 85

Sidst opdateret

16.03.2020