Ny kommunaldirektør til Stevns Kommune

Date: 17. februar 2021
Stevns Kommune får ny kommunaldirektør fra den 1. april. En enig kommunalbestyrelse har valgt at ansætte den 44-årige Henrik Nielsen, som kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Sorø Kommune.

'Med Henrik får vi en kommunaldirektør med en lang erfaring fra det kommunale system. Med otte års direktørerfaring fra både Gribskov, Lejre og Sorø er han klædt rigtig godt på til opgaven, og jeg glæder mig meget til samarbejdet, hvor vi sammen med både kommunalbestyrelsen og forvaltningen skal sikre kommunens positive udvikling', udtaler borgmester Anette Mortensen.

Som ny kommunaldirektør i Stevns Kommune skal Henrik Nielsen bl.a. omsætte visionen 'Stevns – Du kommer igen!', understøtte arbejdet med kommunens økonomiske styring og bidrage til kommunens mange udviklingsprojekter.


Henrik Nielsen

Henrik Nielsen fortæller om sit nye job i Stevns:

'Jeg er stolt og ydmyg over, at Stevns Kommune har vist mig den tillid at pege på mig som ny kommunaldirektør. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at leve op til den tillid. Stevns Kommune er et fantastisk sted med et enormt potentiale, og jeg glæder mig til at bidrage til fortsat at forløse potentialet. Først og fremmest til gavn for kommunens borgere og erhvervsliv, men også for de mange mennesker, der hvert år besøger Stevns for at tage del i de oplevelser, området har at byde på'.

Fakta om Henrik Nielsen

Henrik Nielsen er uddannet inden for offentlig administration og ledelse og har lang direktørerfaring med en bred vifte af de kommunale fagområder. 

2020-2021: Vicekommunaldirektør i Sorø Kommune
2014-2020: Direktør og senere vicekommunaldirektør i Lejre Kommune
2011-2014: Økonomichef og senere direktør i Gribskov Kommune
2010-2011: Økonomichef i Holbæk Kommune
2003-2010: Økonomisk konsulent og senere økonomichef i Hørsholm Kommune

Kontakt

Anette Mortensen
Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33
Henrik Nielsen
Kommunaldirektør
Mobil: 20 47 61 69

Sidst opdateret

17.02.2021