Nu åbner hallerne igen

Date: 11. juni 2020
Motionsglade stevnsboer har hungret efter det længe, men nu er vi klar til at slå dørene op. Stevnshallerne åbner i morgen, mens Stevnsbadet åbner på mandag.

Hallerne har været lukkede gennem hele corona-krisen, og for at lukke op igen på en sundhedsmæssig forsvarlig måde, er der en række restriktioner, der skal indføres. F.eks. skal man klæde om hjemmefra (gælder ikke Stevnsbadet), huske at bruge håndsprit og der er restriktioner på, hvor mange der må være samlet på samme sted.

'Jeg har ikke tal på, hvor mange henvendelser, vi har fået fra brugerne af vores haller, fordi de bare har haft et brændende ønske om at komme i gang med alle deres aktiviteter igen', fortæller Annette Kjær, centerchef i Politik & Borger.

Hun tilføjer:

'Som bruger af vores haller er det meget vigtigt at orientere sig grundigt, når man kommer til hallen, for der kan være forskelle fra sted til sted. Det handler dog først og fremmest om at huske alle de hygiejneregler, vi har brugt de sidste måneder, og samtidig efterleve de retningslinjer, de forskellige specialforbund har vedtaget'.

Stevnsbadet

Svømmehallen åbner mandag den 16. juni kl. 6.30 efter de normale åbningstider.

Svømmesalen (50 gæster ad gangen) og varmtvandsområdet (20 gæster ad gangen) er opdelt, og der skal indløses billet til enten det ene eller det andet sted.

Der må maksimalt være 15 i omklædningsrummet.

Stevnshallerne

Stevnshallerne åbner fredag den 12. juni. Har du forening eller klub en træningstid, så kom så tæt på tidspunktet som muligt og forlad hallen igen, når træningen er slut.

Omklædning skal ske hjemmefra, men der er adgang til toiletter.
 

Kontakt

Annette Lisa Kjær
Centerchef
Politik & Borger
Tlf.: 56 57 50 18
Mobil: 40 32 66 25

Sidst opdateret

15.06.2020