Medarbejderne er guldet!

Date: 09. oktober 2019
  • Tilskuere til foredrag med ryggen til.

    Ann-Christina Matzen Andreasen fortæller om, hvordan hun har arbejdet med tillid.

Sundhed & Omsorg i Stevns Kommune satte i går ekstra fokus på medarbejdernes mentale sundhed og arbejdsglæde, da de var samlet til et foredrag om trivsel i arbejdslivet.

Det sker samtidig med Verdens Mentale Sundhedsuge, som finder sted i denne uge (uge 41).

Sundhed & Omsorg har fået bevilliget 10.000 kr. til et foredrag for medarbejderne i Verdens mentale sundhedsuge, og den glade giver er Velliv Foreningen. Velliv Foreningen, der er den del af Nordea fonden, støtter aktiviteter på arbejdspladser, der fremmer mental sundhed i arbejdslivet.

’Vi vil gerne lære fra dem, der gør det godt, og derfor har vi inviteret Ann-Christina Matzen Andreasen, der er centerleder på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. I 2018 fik Christina og JAC specialprisen som Danmarks bedste offentlige arbejdsplads, og i 2019 blev JAC kåret som en af Europas bedste offentlige arbejdspladser’, fortæller centerchef for Sundhed & Omsorg, Dorthe Kapler Holmboe.

Ann-Christina Matzen Andreasen har i sit arbejde som leder på JAC formået at styrke medarbejdernes trivsel som følge at nogle væsentlige ændringer. Med en vision, der er udarbejdet af medarbejderne er der på JAC et stærkt fokus på, at det er medarbejderne, der gør forskellen. 

’En af Ann-Christinas mange pointer fra foredraget i går var, at vi alle er hinandens arbejdsmiljø. Det er relationerne, der betyder noget på vores arbejdsplads. Vi ved at mistrivsel smitter, men det gør trivsel til gengæld også. Vi skal derfor blive bedre til at tale sammen om det, hvis vi ikke trives. Og så skal vi huske, at arbejdsglæde også kommer af at føle sig stolt af det arbejde, vi udfører hver dag. Vi er i Sundhed & Omsorg omkring 450 medarbejdere, der dagligt gør en kæmpe forskel for borgerne i Stevns Kommune. Det skal vi huske at tale sammen om i en travl hverdag, for det giver os alle arbejdsglæde, energi og det styrker vores mentale trivsel’, slutter Dorthe Kapler Holmboe.

Kontakt

Dorthe Kapler Holmboe
Centerchef
Sundhed & Omsorg
Mobil: 20 59 92 11

Sidst opdateret

09.10.2019