Margit Jensen fra Stevns er årets praktikvejleder

Date: 17. december 2018
  • Margit Jensen kåret som årets praktikvejleder

    Praktikvejleder Margit Jensen

Margit blev i dag overrasket med et stort klap på skulderen fra FOA Køge. Hun er kåret som årets praktikvejleder for sit store arbejde for SOSU-eleverne på Plejecenter Egehaven.

Margit blev udvalgt blandt praktikvejledere, der var indstillet fra Greve, Solrød, Køge og Stevns Kommuner samt SUH Køge (Sjællands Universitetshospital).

Helle Hjarsø, uddannelseskonsulent i Stevns Kommune fortæller:  

’Det er dejligt, at en vejleder i Stevns Kommune igen er valgt til årets praktikvejleder af FOA Køge. Det er meget fortjent, at det blev Margit. Hun arbejder med en meget anerkendende tilgang til eleverne og er selv en fantastisk rollemodel. Både når det handler om at skabe gode relationer til borgerne, have stærke handlekompetencer og etiske holdninger til sit fag.’

Generelt arbejder vejlederne i Stevns Kommune med kvalitet i vejledningen, og det, at skabe et sundt læringsmiljø for eleverne, er grundlæggende. Helle uddyber: 

’Vejlederne i Stevns Kommune arbejder med at skabe et godt og trygt læringsmiljø. Det ser vi som hele forudsætningen for, at eleverne kan udfolde og udvikle deres talent. Vejlederne skaber sammen med lederne rum til refleksion i praktikken, så eleverne bliver gode til at reflektere over deres handlinger, adfærd eller kommunikation hos borgerne. Det er vigtigt, når eleverne skal udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Der bliver gjort en kæmpe indsats, og jeg synes, at alle Stevns Kommunes vejledere fortjener en stor tak.’  

På SOSU-området i Stevns Kommune er der 35 vejledere til de mange uddannelsesforløb. I år har der været ca. 45 elevforløb i gang på SSH/SSA uddannelsen og derudover et grundforløb med 20 elever. 

Kontakt

Helle Hjarsø
uddannelseskonsulent
Mobil: 30 16 90 99

Sidst opdateret

17.12.2018