Indvielse: WIFI4EU i Rødvig Havn

Date: 26. juni 2019
Stevns Kommune indvier nyt, lynhurtigt og gratis wifi - WIFI4EU - på Rødvig Havn den 5. juli kl. 15.00-16.00.

Stevns Kommune modtog i 2018 tilsagn fra EU-Kommissionen om 15.000 euro – svarende til 112.000 kroner – til at skabe gratis internetdækning et offentligt sted. I starten af 2019 besluttede Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, at det nye netværk skulle etableres i Rødvig Havn.

Stevns Kommune har i løbet af foråret entreret med et firma, som fik til opgave at etablere det nye netværk inden sommerferiesæsonen startede. I samarbejde med Rødvig Fiskerihavn, Skipperhuset og Stevns Roklub er det nu lykkedes og det nye netværk kan tages i brug af havnens mange brugere, herunder alle sommerens turi-ster, som besøger Rødvig Havn. 

Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen udtaler i den forbindelse: 

’Det er en stor glæde, at det er lykkedes os at få det nye WIFI4EU-netværk etableret og have det klar til turist-sæsonen. Stevns Kommune er en af de første kommuner i Danmark, der får etableret et WIFI4EU-netværk. Det understreger, at vi som kommune satser på turisme og byder vores danske og ikke mindst udenlandske gæster velkommen’. 

Han tilføjer:

’Rejsende efterspørger i stigende grad god netværksdækning, når de kommer for at opleve vores seværdighe-der på Stevns, som f.eks. Stevns Klint Verdensarv. Udover seværdighederne på Stevns, kan vi nu tilbyde dem en god netværksoplevelse i Rødvig Havn, hvilket forhåbentligt betyder, at de forlænger deres ophold’.

Vi uddeler wif-ice og WIFI4EU-balloner til de første 50 gæster og trækker herefter lod om 3 gavekort til en valg-fri streamingtjeneste.

Fakta om WIFI4EU i Rødvig Havn

Hvor meget af havnen dækkes af WIFI4EU?

Det nye hurtige trådløse netværk dækker hele havneområdet, lystbådehavn og fiskerihavn, fra flinteovnen i øst til strandens begyndelse i vest. Derudover dækkes indsejling, moler, havnepladser og havneområdet. 

Hvad koster det at bruge netværket? 

Netværket er gratis af bruge for alle besøgende i havneområdet.

Hvor hurtigt er netværket? 

Netværket kan betjene mindst 50 samtidige brugere med en garanteret hastighed på minimum 30/30 megabit up og download. Netværket gør det derfor muligt for havnens besøgene at streame film af høj kvalitet fra f.eks. streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, Tv2play og DRTV. 

Hvordan logger jeg på?

Find netværket WIFI4EU og følg vejledningen på logon-siden i browseren.

Om WIFI4YOU

Netværksnavn: WIFI4EU
Rødvig Lysbådehavn

Kontakt

Mikkel Lundemann Rasmussen
Formand
Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme
Mobil: 21 46 89 99
Jakob Lykke Splidsboel
Erhvervs- og Udviklingskonsulent
Mobil: 21 54 80 46

Sidst opdateret

04.07.2019