Fonden Stevns Klint Besøgscenters bestyrelse: Anette Mortensen er nyt medlem

Date: 21. januar 2021
Stevns Kommunes medlem i bestyrelsen for Fonden Stevns Klint Besøgscenter går på pension den 1/4. Derfor har kommunalbestyrelsen her til aften har udpeget en ny repræsentant. Borgmester, Anette Mortensen indtræder i bestyrelsen fra 1. marts 2021.

Fonden Stevns Klint Besøgscenter er etableret med det formål at opføre et nyt besøgscenter for verdensarven i Boesdal Kalkbrud. Sideløbende står fonden for at etablere den driftsorganisation, som skal drive besøgscentret i det daglige.

Stevns Kommune udpeger ét medlem af bestyrelsen, og den post har hidtil været varetaget af kommunaldirektør, Per Røner, som samtidig har været udpeget som formand. For at sikre en god overgang for Anette Mortensen udtræder Per Røner dog af bestyrelsen allerede den 1. marts. 

'Det er en opgave, jeg glæder mig til, for arbejdet med besøgscentret og verdensarven er både spændende og vigtigt for Stevns. Fonden havde et stort ønske om at sikre en kontinuitet i arbejdet, og som borgmester har jeg fulgt arbejdet tæt. Dels fra min plads i bestyrelsen for Stevns Klint Verdensarv og dels fra min plads i de to bedømmelsesudvalg i arbejdet med besøgscentret: Arkitekt- og formidlingskonkurrencen', fortæller Anette Mortensen om den nye bestyrelsespost.

Fonden Stevns Klint Besøgscenter består fra 1. marts af:

  • Anette Mortensen, Borgmester – udpeget af Stevns Kommune
  • Niels Friis – Arkitekt MAA
  • Pernille Illum, Cand.negot.
  • Thomas Møller Kristensen, seniorkonsulent
  • Tove Damholt – udpeget af Verdensarv Stevns/Stevns Kommune

Bestyrelsen konstituerer sig med ny formand efter den 1. marts. Arbejdet med at opføre besøgscentret er herudover i fuld gang, og lige nu er det forventningen, at besøgscentret åbner for gæster i 2022.

Kontakt

Anette Mortensen
Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33

Sidst opdateret

21.01.2021