Vær med til at sætte fokus på FNs verdensmål om fremtidens grønne og bæredygtige boligformer

Date: 16. april 2019
Hvordan skal vi bo i fremtiden på Stevns?

Et nyt opgaveudvalg skal finde forskellige muligheder og konkrete løsninger for fremtidens grønne og bæredygtige boligformer. Du kan være med!

Meld dig som interesseret i at deltage i opgaveudvalget 'Fremtidens grønne og bæredygtige boligformer - med afsæt i FNs verdensmål', hvis du sammen med andre borgere og politikere vil være med til at udvikle en stærk vision, der kan danne ramme og retning for fremtidens bæredygtige byggeri samt klima- og energivenlige løsninger.

Kommisorium for opgaveudvalg (pdf)

Værd at vide om opgaveudvalget

Fold alle ud
 • Hvad er et opgaveudvalg?

  Et opgaveudvalg er et midlertidigt udvalg, hvor lokalpolitikere og borgere arbejder sammen om en bestemt opgave. Opgaveudvalget ”Fremtidens grønne og bæredygtige boligformer - med afsæt i FNs verdensmål”, kommer til at bestå af 3 politikere og 6 borgere. Som medlem af opgaveudvalget skal du regne med at deltage i ca. 9 møder fra kl. 17 – 21 i perioden fra august 2019 til sommeren 2020.

  Der ønskes en bred konstellation blandt de 6 borgerrepræsentanter. Borgerrepræsentanterne vælges ud fra en motiveret ansøgning som sendes til Center for Teknik & Miljø, som foretager udvælgelsen ud fra følgende kriterier:

  • Der skal være en personlig eller faglig interesse for området
  • Viden om fx hånd værk/bæredygtighed/bosætning/arkitektur/bygningskonstruktion
  • For at sikre en så repræsentativ konstellation som muligt, vil det fx være interessant med én lokal erhvervsdrivende, èn fra Energilandsbyen Holtug, minimum én deltager under 25 år, én nytilflytter der er kommet til kommunen indenfor de eneste år og / eller én repræsentant fra en børnefamilie.
 • Hvordan gør jeg, hvis jeg gerne vil deltage?

  Hvis du er interesseret i at deltage i Opgaveudvalget, skal du sende en ansøgning. Fristen for at søge om deltagelse i opgaveudvalget er 20. maj 2019

  De oplysninger, du giver om dig selv i spørgeskemaet, vil fremgå på en oversigt, forvaltningen udarbejder til Kommunalbestyrelsen. Opgaveudvalgets medlemmer og de medarbejdere der arbejder med opgaveudvalget, får også oversigten. 

 • Hvad skal jeg være opmærksom på?

  For at kunne deltage i opgaveudvalget arbejde, skal du være borger i Stevns Kommune eller på anden måde have relevant tilknytning til kommunen.

 • Jeg er under 18 år

  Hvis du er under 18 år, skal dine forældre give tilladelse til at du melder dig som interesseret. Hvis kommunen/opgaveudvalget ønsker at kontakte dig, vil dine forældre blive kontaktet først, da de skal give lov til, at du bliver kontaktet.

 • Hvornår får jeg besked?

  Alle, der har vist interesse for arbejdet, modtager en mail med information om, hvorvidt de er udpeget eller ej. Navnene på medlemmerne bliver offentliggjort på www.stevns.dk efter den 26. juni 2019

Sidst opdateret

25.04.2019