Farvel til stort og småt brændbart

Date: 01. oktober 2018
  • Container med småt brændbart

    Farvel til småt brændbart.

Den 26. oktober siger vi farvel til stort og småt brændbart på genbrugspladserne i Store Heddinge og Hårlev til fordel for øget genbrug og genanvendelse.

Mere genanvendelse giver mening

Hvad kan genanvendes skal genanvendes, for din, vores og miljøet skyld. Det betyder, at du som borger skal sortere mere – til gengæld giver du en stor miljømæssig værdi videre til dine omgivelser og de næste generationer. Er du i tvivl om noget kan genanvendes eller hvilken containeren det skal i, så spørg endelig personalet på pladsen, de vil rigtig gerne hjælpe.

Dine gamle plastikdunke kan f.eks. genanvendes og blive til indkøbskurve i deres næste liv. Pap, papir og bøger bliver genanvendt til nyt pap, papir og bøger – og sådan er det med rigtig meget affald. Derfor skal træ, tekstiler og andre genanvendelige materialer sorteres ud, for at kunne blive genanvendt igen.

Vi glæder os til at hjælpe dig på genbrugspladserne og takker på forhånd, for at du sammen med os og ARGO vil gå mod en mere bæredygtig fremtid – for din, vores og miljøets skyld!

Læs mere på ARGO.dk

Sidst opdateret

01.10.2018