Erhvervstræf ’20

Date: 04. september 2020
Der er erhvervspolitik, prisuddeling og indlæg med Erick Thürmer på programmet, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune inviterer erhvervslivet til Erhvervstræf ’20 d. 22. september.

Invitationerne var sendt ud i foråret, da COVID-19 gjorde sit indtog i Danmark og satte en brat stopper for erhvervslivets årlige Erhvervstræf. Nu er smitten endelig så meget under kontrol, at Stevns kommune og Stevns Erhvervsråd kan invitere erhvervslivet til Erhvervstræf – bemandet med håndsprit og med god afstand mellem deltagerne i Strøby Idrætscenter. 

'Vi er glade for, at vi nu kan gennemføre erhvervstræffet, for det er et vigtigt forum i forhold til at drøfte vores erhvervsindsatser med erhvervslivet. Hvis vi skal udvikle Stevns Kommune som erhvervskommune, er vi afhængige af de inputs, vi får fra erhvervslivet, for det er virksomhederne, der oplever effekten af vores erhvervspolitik i praksis, lyder det fra formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen. 

Til Erhvervstræffet vil Mikkel Lundemann Rasmussen sammen med borgmester Anette Mortensen give status på indsatserne i erhvervspolitikken 2019-23, som erhvervslivet i sin tid selv var med til at give inputs til.  

Indlæg ud over det sædvanlige

Erhvervstræffet har tradition for indlægsholdere lidt ud over det sædvanlige, og deltagerne kan i år se frem til at møde Erick Thürmer, som er direktør og 4. generation i familievirksomheden Thürmer Tools og medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce. Til Erhvervstræffet fortæller han om, hvordan han i 2015 rykkede produktionen af gevindværktøj fra Kina og til Danmark, og transformerede den 120-år gamle produktionsvirksomhed til en succesfuld 3D-forretning. 

'Det sidste halve år har i den grad vist os, at verden kan ændre sig meget hurtigt, og det fordrer omstillingsparathed fra virksomhederne. Det er noget, som Erick Thürmer har masser af erfaring med, og deltagerne kan se frem til et ordentligt skud inspiration fra en spændende og underholdende indlægsholder, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.    

Tid til at hylde erhvervslivet

Et festligt højdepunkt til Erhvervstræffet bliver, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune i fællesskab hylder erhvervslivet og uddeler priserne: Årets Iværksætter, Årets Virksomhed og Årets CSR-pris. 

'2020 har ikke været et nemt år for erhvervslivet, og nogle virksomheder har været hårdt ramt. Derfor glæder vi os ekstra meget til at kunne fejre vores erhvervsdrivende i år', lyder det fra erhvervschef Thomas Christensen. 

Erhvervstræffet foregår d. 22. september kl. 17-21 i Strøby Idrætscenter og er med spisning. Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på billetto.dk/e/458775 eller via mail til signe@stevnserhvervsraad.dk. Der er maks. plads til 100 deltagere, og pladserne fordeles efter først til mølle.

Nominerede til erhvervspriserne:
 

Årets Virksomhed:
Solvang Maskinfabrik A/S
Rødvig Kro & Badehotel
De Forenede Dampvaskerier, Store Heddinge

Årets Iværksætter:
Aulebjerg El ApS
Hansen Café & Bar
Nordahl & Friis Blomster

Årets CSR-pris:
Heinrichs Bageri
Adamsen A/S
De Forenede Dampvaskerier, Store Heddinge

Kontakt

Mikkel Lundemann Rasmussen
Formand
Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme
Mobil: 21 46 89 99
Jakob Lykke Splidsboel
Erhvervs- og Udviklingskonsulent
Mobil: 21 54 80 46

Sidst opdateret

04.09.2020