Stevns Kommune skal have en veteranpolitik

Date: 21. marts 2018
Stevns Kommune er på vej med en veteranpolitik.

Politikken skal sikre, at udsendte soldater anerkendes for den indsats de har ydet og bane vejen for, at kommunen arbejder mere målrettet med at håndtere de problemstillinger, der kan være omkring en veteran.   

’Det er et rigtigt initiativ, at vi nu får en egentlig veteranpolitik i Stevns Kommune. Vi skylder vores udsendte soldater, at vi er rustede til at hjælpe dem videre med deres liv, når de kommer hjem efter en udsendelse evt. med ar på krop og sjæl’, siger borgmester Anette Mortensen.

I Stevns Kommune har vi igennem de seneste tre år markeret og anerkendt danske udsendtes indsats ved at deltage i Danmarks udsendtes flagdag den 5. september og har også i den forbindelse afholdt forskellige arrangementer i Store Heddinge og på Stevns Fyrcenter.

Udover en veteranpolitik har Stevns Kommune også besluttet at indgive en støtteerklæring til Interforce. Interforce er et samarbejde mellem Forsvaret, private virksomheder og offentlige myndigheder omkring Forsvarets brug af frivillige. Interforce arbejder for at forbedre forholdene for frivillige, der på-tager sig en militær eller civil forpligtelse, når Forsvaret gør brug af dem.

Kontakt

Anette Mortensen
Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33

Sidst opdateret

21.03.2018