Gå til hovedindhold

• Ny udstilling på Stevns Fyrcenter: Billeder af Stevns Klint
    01. oktober 2020 Borger

Ny udstilling på Stevns Fyrcenter: Billeder af Stevns Klint

Kom og oplev de smukke billeder af Stevns Klint, når Stevns Fotoklub udstiller sine fotografier i den gamle fyrmesterbolig. Udstillingen løber fra den 10. oktober til den 15. november.

• 15 medlemmer står bag budget 2021
    01. oktober 2020 Politik

15 medlemmer står bag budget 2021

Et flertal bestående af Enhedslisten, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre har indgået forlig om budget 2021.

• Stevns Kommune og Region Sjælland samarbejder om at flytte
    29. september 2020 Borger, Politik

Stevns Kommune og Region Sjælland samarbejder om at flytte Rødvig Station

Stevns Kommune har ønsket at flytte Rødvig Station længe. Politisk vilje hos kommunen og Region Sjælland og et ønske om at udvikle både den kollektive trafik, tilbuddet til borgerne i Rødvig ...

• Foredrag: Fremtidens boligform og verdensmål
    17. september 2020 Borger, Politik

Foredrag: Fremtidens boligform og verdensmål

Siden sommeren 2019 har et særligt opgaveudvalg arbejdet med FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Udvalget inviterer nu til en spændende foredragsaften onsdag den 30. september kl. 19.00-21.30 på Strøbyskolen.

• Lokalplan for besøgscentret for verdensarven
    11. september 2020 Borger, Politik

Lokalplan for besøgscentret for verdensarven

I går godkendte kommunalbestyrelsen Lokalplan 200 for besøgscenter og parkering i Boesdal Kalkbrud. Dermed er de planmæssige forudsætninger lagt for det besøgscenter for verdensarven, som forventeligt skal åbne i 2022.

• Stevns Kommunes udgifter til corona
    11. september 2020 Borger, Politik

Stevns Kommunes udgifter til corona

Corona-krisen har givet kommunerne mange flere udgifter end budgetteret. Således også i Stevns, hvor Kommunalbestyrelsen lige har givet en tillægsbevilling på godt 28 mio. kr. for at dække de foreløbige udgifter.

• Nyt plejecenter: Stevns Kommune vil bygge 40 plejeboliger
    11. september 2020 Politik, Borger

Nyt plejecenter: Stevns Kommune vil bygge 40 plejeboliger

Kommunalbestyrelsen besluttede på sit møde i går, hvordan byggeriet for det nye plejecenter i Store Heddinge skal gribes an. Samtidig vedtog de en lokalplan og et kommuneplantillæg for området.

• Cykelløb: Danmarksmesterskaber for U23 og Master
    08. september 2020 Borger

Cykelløb: Danmarksmesterskaber for U23 og Master

I weekenden 12.-13. september afholder Danmarks Cykle Union med hjælp fra Hvidovre CK Danmarks Mesterskaber for landevejscykling for U23 og Master.