Gå til hovedindhold

Filtrer efter

• Sofahygge eller cykelture? Hvad er du mest til?
    29. oktober 2020 Borger, Politik

Sofahygge eller cykelture? Hvad er du mest til?

I disse uger lander der er et spørgeskema fra Syddansk Universitet i e-Boks hos 2.000 udvalgte borgere på Stevns. Er du en af de heldige, kan du vinde 10.000 kr. skattefrit, hvis du svarer på det.

• Politisk mødeplan for 2021
    22. oktober 2020 Politik

Politisk mødeplan for 2021

Kommunalbestyrelsen har nu godkendt den politiske mødeplan for 2021. Planen er snart tilgængelig på stevns.dk under Dagsordner & Referater.

• Officielt: Stevns Klint bliver fredet
    13. oktober 2020 Borger, Politik

Officielt: Stevns Klint bliver fredet

Vi startede for 5 år siden, og nu har Miljø- og Fødevareklagenævnet meldt klart ud, at de agter at frede Stevns Klint.

• Nu kan du blive Coronatestet i Stevns Kommune
    13. oktober 2020 Borger, Politik

Nu kan du blive Coronatestet i Stevns Kommune

Stevns Kommune har på det seneste fået flere henvendelser med ønsker om at kunne blive testet for Corona lokalt i Stevns. Det har vi lyttet til sammen med Region Sjælland, så nu bliver det muligt fra uge 44.

• Budget '21 er godkendt
    08. oktober 2020 Politik

Budget '21 er godkendt

Det politiske flertal bestående af Enhedslisten, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre har nu besluttet budgettet for 2021 endeligt.

• Ny udstilling på Stevns Fyrcenter: Billeder af Stevns Klint
    01. oktober 2020 Borger

Ny udstilling på Stevns Fyrcenter: Billeder af Stevns Klint

Kom og oplev de smukke billeder af Stevns Klint, når Stevns Fotoklub udstiller sine fotografier i den gamle fyrmesterbolig. Udstillingen løber fra den 10. oktober til den 15. november.

• 15 medlemmer står bag budget 2021
    01. oktober 2020 Politik

15 medlemmer står bag budget 2021

Et flertal bestående af Enhedslisten, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre har indgået forlig om budget 2021.

• Stevns Kommune og Region Sjælland samarbejder om at flytte
    29. september 2020 Borger, Politik

Stevns Kommune og Region Sjælland samarbejder om at flytte Rødvig Station

Stevns Kommune har ønsket at flytte Rødvig Station længe. Politisk vilje hos kommunen og Region Sjælland og et ønske om at udvikle både den kollektive trafik, tilbuddet til borgerne i Rødvig ...