Sidste udkald for at søge tilskud fra bredbåndspuljen

Date: 04. september 2018
Bredbåndspuljen giver mulighed for at etablere lokale bredbåndsprojekter med tilskud. Der er frist for at annoncere et bredbåndsprojekt den 3. oktober.
’Bredbåndspuljen giver muligheder for at få bredbånd frem til  områder med langsomt internet, og det er nu – som i nu – at ansøgningerne skal af sted. Det kræver noget benarbejde, og at man går sammen i sit lokalområde og sender en ansøgning’, fortæller Annette Kjær, konstitueret direktør i Stevns Kommune og tilføjer:
 
’Man kan søge puljen som privatpersoner, men som noget nyt i år tilbyder Stevns Kommune, sammen med en ekstern konsulent, at rådgive ansøgerne, så ansøgningerne bliver så kvalificerede som muligt i forhold til de stramme kriterier, der er for at få del i puljen. Ansøgningen består nemlig af nogle forskellige elementer, som hver især giver en score. Måske kan vi forbedre ansøgningen sammen og dermed øge muligheden for at få så meget bredbånd til Stevns Kommune som muligt’?

Rådgivning

Stevns Kommune og konsulent Frederik Sander fra virksomheden MakeITWork tilbyder at mødes den 10., 12., 17., 18. og 19. september. Kom med et udkast til et projektforslag, som I allerede ved flere i lokalområdet er interesseret i, så der er en reel mulighed for, at det kan gennemføres.
 
Skriv til Lene Madsen Milner, hvis du har et forslag til et projekt, du gerne vil tale om.

Hvad skal der til for at få tilskud?

  1. Alle adresser omfattet i ansøgningen skal være tilskudsberettigede. Det vil sige, at den maksimale hastighed på adressen ikke må være højere end 10 mb/s i download og/eller 2 mb/s i upload.
    Se om der er mulighed for at søge om tilskud i dit område.
  2. Det mindste antal adresser, der kan søges tilskud til er to men meget gerne flere. Erfaringerne fra første runde viste, at det kan være vanskeligt at få tilbud, hvis der er under 15 adresser i ansøgningen. Det er ikke muligt at søge tilskud som enkeltperson.
  3. At man er en sammenslutning eller danner en sammenslutning, som kan ansøge om tilskud til projektet fra puljemidlerne.

Kontakt

Annette Lisa Kjær
Konstitueret direktør
Tlf.: 56 57 50 18
Mobil: 40 32 66 25
Lene Madsen Milner
Konstitueret leder
Tlf.: 56 57 56 94
Mobil: 21 47 05 26

Sidst opdateret

04.09.2018