Ny skoleleder på Store Heddinge Skole

Date: 20. marts 2018
Et enigt ansættelsesudvalg har nu afsluttet ansættelsesprocessen til ny skoleleder til Store Heddinge Skole.

Valget faldt på Flemming Bødker Schaff, som allerede er kendt i kommunen, da han i dag er viceskoleleder på Hotherskolen.

Flemming tiltræder stillingen den 1. juni 2018.

Om ansættelsen udtaler formand for skolebestyrelsen, Tina Grønbæk:

’Jeg er glad for, at vi i ansættelsesudvalget er enige om en skoleleder, som har opbakning fra mig som forælder, medarbejderrepræsentanterne i ansættelsesudvalget og skolens øvrige ledelse. Jeg har fået en oplevelse af Flemming, som en ledelsesmæssig ildsjæl, og glæder mig på skolebestyrelsens vegne til det fremtidige samarbejde’.

Om ansættelsen udtaler centerchef Daniel Gottrup:

’Jeg kender Flemming fra mit hidtidige samarbejde med skolernes ledelse. Jeg er derfor sikker på, at Flemming vil bidrage positivt til vores fælles ledelsesmæssige udvikling for Stevnsskolerne, ud over hans største og vigtigste fremtidige rolle som skoleleder på Store Heddinge Skole. Flemming er et menneske med gode ideer, med klar kommunikation og stort fagligt ambitionsniveau. Der er alt sammen kvaliteter, som kan bidrage til Store Heddinge Skoles fortsatte gode udvikling. Samtidig har det været vigtigt for os alle, at Flemming fik afsluttet sine nuværende ledelsesopgaver på Hotherskolen på en god måde, og det synes jeg er lykkedes med den aftalte tiltrædelsesdato’.

Daniel Gottrup
Centerchef