Gå til hovedindhold

Filtrer efter

• Nyt iværksættermiljø på vej i Hårlev
    15. oktober 2018 Erhverv, Politik

Nyt iværksættermiljø på vej i Hårlev

Stevns’ iværksættere kan se frem til et nyt iværksættermiljø i Hårlev, efter kommunalbestyrelsen har afsat penge i budgettet for 2019 til at skabe et kontorfællesskab på Hårlev Bibliotek.

• Stevns Kommunes første veteranpolitik
    12. oktober 2018 Borger, Politik

Stevns Kommunes første veteranpolitik

Stevns Kommune har fået sin første veteranpolitik.

• Flertalsgruppens budget er vedtaget
    12. oktober 2018 Politik

Flertalsgruppens budget er vedtaget

Den 25. september gav flertalsgruppen i kommunalbestyrelsen håndslag på næste års budget. I går blev budgettet så godkendt ved 2.-behandlingen i kommunalbestyrelsen efter den traditionelle debat.

• To nye direktører til Stevns Kommune
    03. oktober 2018 Om Kommunen, Borger

To nye direktører til Stevns Kommune

Stevns Kommune får to nye direktører fra 1. december, når Hanne Stensen Christensen og Kasper Sonne indtager direktionskontoret sammen med Per Røner, Kommunaldirektør.

• Farvel til stort og småt brændbart
    01. oktober 2018 Borger

Farvel til stort og småt brændbart

Den 26. oktober siger vi farvel til stort og småt brændbart på genbrugspladserne i Store Heddinge og Hårlev til fordel for øget genbrug og genanvendelse.

• Flertalsgruppen bag budget for 2019
    25. september 2018 Borger, Politik

Flertalsgruppen bag budget for 2019

Et flertal bestående af Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet og Venstre står bag det budget, som nu sendes frem til godkendelse i Kommunalbestyrelsen den 11. oktober.

• Kursus for pårørende til demensramte
    20. september 2018 Borger

Kursus for pårørende til demensramte

Stevns kommune tilbyder et kursus fordelt over fire gange, med udgangspunkt i at støtte og vejlede pårørende til mennesker med demens.

• Omfartsvej: Stevns anbefaler den sydlige vejføring
    12. september 2018 Borger, Politik

Omfartsvej: Stevns anbefaler den sydlige vejføring

Vejdirektoratets forundersøgelse af mulighederne for at forbinde Stevns med motorvejen via en statsvej anviser to mulige vejføringer – en nordlig og en sydlig. Stevns anbefaler nu den sydlige løsning.