Gå til hovedindhold

• Stevns Kommunes hjemmepleje mangler personale
    21. juli 2021 Borger

Stevns Kommunes hjemmepleje mangler personale

Som hos flere andre kommuner, oplever vi i Stevns, at det er svært at skaffe ferieafløsere/vikarer i hjemmeplejen og hos vores plejecentre.

• Ny direktør til Stevns Klint Besøgscenter
    02. juli 2021 Borger

Ny direktør til Stevns Klint Besøgscenter

Fonden Stevns Klint Besøgscenter har i dag udsendt denne pressemeddelelse:

• Godt nyt fra Christiansborg
    28. juni 2021 Borger, Politik

Godt nyt fra Christiansborg

Der har været travlt på Christiansborg i weekenden, og det er godt nyt for Stevns.

• Stevns Kommune vedtager Kommuneplan 2021
    28. juni 2021 Borger

Stevns Kommune vedtager Kommuneplan 2021

I torsdags vedtog kommunalbestyrelsen Kommuneplan 2021, som sætter rammerne for udviklingen af Stevns Kommunes byer, landskaber, service og kultur de næste 12 år.

• Stevns får 720.000 kr. til projekt om kystbeskyttelse
    28. juni 2021 Politik, Borger

Stevns får 720.000 kr. til projekt om kystbeskyttelse

Stevns Kommune skal udvikle scenarier for fælles kystbeskyttelse i Strøby Egede. Projektet støttes af partnerskabet ’Byerne og det stigende havvand’ mellem Miljø- og Fødevareministeriet og Realdania.

• Stevns Kommune søger sag indbragt for Højesteret
    25. juni 2021 Borger, Politik

Stevns Kommune søger sag indbragt for Højesteret

I maj blev tre borgere i Hårlev frifundet for at have inddraget et kommunalt ejet areal på i alt 1.350 m2 i deres private have. Nu har et flertal i kommunalbestyrelsen besluttet at søge om at få sagen indbragt for Højesteret.

• Boligpolitik skal sætte dagsordenen for fremtidens boliger
    25. juni 2021 Borger, Politik

Boligpolitik skal sætte dagsordenen for fremtidens boliger i Stevns

Boliger til alle. Liv i landsbyer. Plads til vildskab. Det er de tre vigtigste politisk prioriterede fokusområder i den boligpolitik, kommunalbestyrelsen i Stevns netop har godkendt.

• Nu er klintebussen.dk snart på vejen igen
    22. juni 2021 Borger, Politik

Nu er klintebussen.dk snart på vejen igen

Den gratis turistbus vender nu tilbage til Stevns Klint, og kører mellem Rødvig og Bøgeskov Havn langs Stevns Klint. Vink og vi stopper! Bussen kører i perioden 28. juni til 29. august.