Gå til hovedindhold

• Vi gør forårsrent
    21. marts 2019

Vi gør forårsrent

Igen i år deltager Stevns Kommune i den landsdækkende affaldsuge fra den 25.-31. marts 2019, hvor vi sætter fokus på oprydning og opsamling af affald i naturen.

• Tre designhuse giver deres bud på udstillingen i
    20. marts 2019

Tre designhuse giver deres bud på udstillingen i besøgscentret for verdensarven i Boesdal Kalkbrud

Fonden Stevns Klint Besøgscenter har i dag sendt os denne pressemeddelelse:

• Din Tøjmand modtager CSR-prisen Stevns 2019
    14. marts 2019

Din Tøjmand modtager CSR-prisen Stevns 2019

Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd uddelte i går en ny pris til dette års erhvervstræf: CSR-prisen for Stevns. Vinder af prisen blev Din Tøjmand i Store Heddinge.

• Kommunalbestyrelsen vedtager lokalplan for Nicolinelund i
    01. marts 2019

Kommunalbestyrelsen vedtager lokalplan for Nicolinelund i Strøby Egede

I går aftes vedtog Stevns Kommunes Kommunalbestyrelse lokalplan 184 for Nicolinelund. Det betyder, at der nu kan opføres op til 67 nye boliger på området.

• På vej mod ny Stevnshal
    28. februar 2019 Borger, Politik

På vej mod ny Stevnshal

Kommunalbestyrelsen har sat godt 27 mio. kr. af på budgettet i årene 2019-2021. Nu har kommunalbestyrelsen frigivet de første 1,15 mio. kr., så den første, forberedende del af arbejdet kan gå i gang.

• Kommunalbestyrelsen sætter gang i nyt iværksætterhotel i
    28. februar 2019 Erhverv, Politik

Kommunalbestyrelsen sætter gang i nyt iværksætterhotel i Hårlev

Da budgettet for Stevns Kommune blev lagt sidste år, satte Kommunalbestyrelsen 500.000 kr. af til et nyt iværksætterhotel i Hårlev. Nu går etableringen i gang.

• Styrket livskvalitet med træning til ældre
    27. februar 2019 Borger, Politik

Styrket livskvalitet med træning til ældre

Hjemmeplejen i Stevns Kommune tilbyder nu, at ældre kan træne i eget hjem, hvis de modtager hjemmehjælp. Formålet er at øge fysisk styrke, selvstændighed og ikke mindst livskvalitet.

• Erhvervstræf ’19 inspirerer til nye erhvervsmuligheder
    21. februar 2019 Erhverv, Politik

Erhvervstræf ’19 inspirerer til nye erhvervsmuligheder

Den 13. marts inviterer Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune alle kommunens erhvervsdrivende til det store årlige Erhvervstræf.