DM i holdløb indtager Stevns

Date: 17. maj 2018
  • Cykelryttere i holdløb.

    DM i holdløb kommer til Stevns.

Der er lagt i ovnen til en festlig dag, når ca. 400 cykelryttere indtager landevejene omkring Hårlev lørdag den 2. juni.

Stevns Kommune opfordrer alle stevnsboere til at komme med ud på vejene og skabe en festlig ramme omkring løbet.

Cykelløbet starter kl. 9.00 og Stevns Kommune forventer, at løbet er afsluttet igen ca. kl. 18.00.

’Jeg er rigtig glad for, at en sportsbegivenhed som DM i holdløb har fundet vej til Stevns, og vil hermed opfordre stevnsboerne til at være med til at skabe en fest langs ruten eller i målområdet i Hårlev’, fortæller borgmester, Anette Mortensen og tilføjer:

’Borgerforeningen i Hårlev har valgt at bakke op om arrangementet med boder osv., så jeg håber, at resten af Stevns følger trop’, slutter Anette Mortensen, som selv vil være at finde i Hårlev.

Ruten

Cykelrytterne kører fra Hårlev (Hovedgaden) mod Varpelev (ad Tingvej), hvor de svinger til højre mod Hellested (Maglehøjvej). Herefter fortsætter de mod Barup (Elverhøjvej) og videre mod Arnøje og Klippinge (Juelingevej, Nybyvej, Barupvejen og Hesteskovvej). Når de rammer Bjergvej vest for Klippinge fortsætter turen hjem til Hårlev (Bjergvej, Tingvej og Hovedgaden).

Se kort over ruten.

På hele ruten vil der på dagen være skilte med afspærring, ensretning og omkørsel, så vi hjælper trafikken bedst muligt på vej. Bor du langs ruten vil du selvfølgelig have mulighed for at komme ind og ud af din ejendom, men følg altid ensretningen. Borgere der bor på Ammerupvej vil blive lukket ind ved rundkørslen ved Hårlev. 

Hvis du kører i din bil og møder en gruppe cykelryttere, så skal du holde dig bag gruppen og ikke overhale.

Læs mere om cykelløbet

Kontakt

Anette Mortensen
Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33
Yasmina Liv Zacares
Leder af fritidsområdet
Tlf.: 56 57 52 77
Mobil: 29 29 32 95

Sidst opdateret

17.05.2018