Gå til hovedindhold

Filtrer efter

• Kursus for pårørende til demensramte
    20. september 2018 Borger

Kursus for pårørende til demensramte

Stevns kommune tilbyder et kursus fordelt over fire gange, med udgangspunkt i at støtte og vejlede pårørende til mennesker med demens.

• Omfartsvej: Stevns anbefaler den sydlige vejføring
    12. september 2018 Borger, Politik

Omfartsvej: Stevns anbefaler den sydlige vejføring

Vejdirektoratets forundersøgelse af mulighederne for at forbinde Stevns med motorvejen via en statsvej anviser to mulige vejføringer – en nordlig og en sydlig. Stevns anbefaler nu den sydlige løsning.

• Sundhedscafé til dig med en kronisk sygdom
    11. september 2018 Borger

Sundhedscafé til dig med en kronisk sygdom

Hjerteforeningen Stevns, Kræftens Bekæmpelse Stevns Lokalforening og Stevns Kommune er gået sammen om at etablere en sundhedscafé.

• Borgermøde om ny affaldsordning
    10. september 2018 Borger

Borgermøde om ny affaldsordning

I 2020 får borgerne i Stevns Kommune mulighed for at sortere deres affald, så det kan genanvendes. Den nye affaldsordning kommer til at gælde alle husstande i kommunen.

• Ny leder for udsatte børn og unge i Stevns Kommune
    07. september 2018 Borger

Ny leder for udsatte børn og unge i Stevns Kommune

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Anders Skare som leder for afdelingen udsatte børn og unge.

• Værdighedspolitik skal sikre selvbestemmelse for kommunens
    07. september 2018 Politik, Borger

Værdighedspolitik skal sikre selvbestemmelse for kommunens ældre

Værdighedspolitikken beskriver de overordnede værdier, som Stevns Kommune arbejder efter i forhold til kommunens ældre borgere.

• Ny Erhvervspolitik i Stevns Kommune
    07. september 2018 Politik, Erhverv

Ny Erhvervspolitik i Stevns Kommune

På det seneste møde i kommunalbestyrelsen blev en ny Erhvervspolitik vedtaget. Erhvervspolitikken skal gøre det lettere at drive erhverv i Stevns Kommune.

• Nyt kodeks for kommunalbestyrelsen
    06. september 2018 Politik

Nyt kodeks for kommunalbestyrelsen

Nyt kodeks for kommunalbestyrelsen i Stevns Kommune skal understøtte og sikre et godt, positivt og konstruktivt grundlag for det lokalpolitiske arbejde.