Blive klogere på kommunens kommende bygge- og anlægsopgaver

Date: 14. januar 2019
  • Bygge- og anlægsmøde i 2017

    Bygge- og anlægsmøde i 2017.

Den 29. januar inviterer Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd til informationsmøde om kommunale udbud.

Salen plejer at være fyldt af lokale ejerledere fra bygge- og anlægsbranchen, når Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd hvert år inviterer til informationsmøde om kommunale udbud. 

Kommunen og erhvervsrådet gentager i år det populære udbudsmøde den 29. januar kl. 16-18 på Rådhuset i Store Heddinge. Her kan deltagerne blive klogere på kommunens kommende nyetableringer, renoveringsarbejder og vedligeholdelsesarbejder, samt hvordan de kommer i betragtning til opgaverne. 

’Vi vil rigtig gerne samarbejde med lokale virksomheder, for vi oplever, at virksomhederne har et stort engagement, når arbejdet foregår i deres egen baghave’, fortæller Jesper Boesen, som er leder af Stevns Ejendomme hos Teknik & Miljø.

At kommunen gerne samarbejder med det lokale erhvervsliv har været tydeligt på de seneste års møder, hvor kommunen offentliggør, hvordan opgaverne er blevet fordelt mellem forskellige virksomheder det seneste år. Sidste år kunne Stevns Kommune berette, at over 67 % af kommunens bygge- og anlægsopgaver i 2017 var gået til virksomheder fra Stevns. På mødet den 29. januar kan du blive klogere på, hvordan fordelingen har været i 2018. 

Både hos kommunen og i erhvervsrådet ser de frem til mødet, som plejer at byde på mange gode snakke: 

’Mødet er en rigtig god mulighed for at få en god, uformel dialog om samarbejdet mellem kommunen og erhvervslivet. Vi oplever også, at deltagerne bruger mødet til at netværke med andre lokale virksomheder i bygge- og anlægsbranchen’, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, som opfordrer erhvervslivet til at deltage.

Det er gratis at deltage i mødet, som er åbent for alle interesserede. Du kan tilmelde dig på billetto.dk eller via kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling / tlf. 40 14 89 16.

Kontakt

Jesper Boesen
Leder af Stevns Ejendomme
Tlf.: 56 57 57 57
Thomas Christensen
Erhvervschef
Mobil: 30 61 99 52

Sidst opdateret

14.01.2019