Bestil tid når du skal i Borgerservice

Date: 11. juni 2020
På mandag den 15. juni åbner Borgerservice for fysisk fremmøde, og som noget nyt skal du bestille tid, inden du møder op.

’Vi har valgt at indføre tidsbestilling, fordi vi gerne vil betjene borgerne bedre og mere effektivt', fortæller centerchef Annette Kjær og tilføjer:

'Timingen lige nu er god, fordi der en del restriktioner, vi skal leve op til af hensyn til corona – f.eks. skal vi holde afstand og ikke være for mange samlet samme sted på én gang. Med tidsbestillingen kan vi bedre regulere adgangen til rådhuset, og fordele vores gæster over hele vores åbningstid. Derfor er det også vigtigt i starten at komme så tæt på sin mødetid som muligt, så vi ikke har for mange gæster i vores venteområder ad gangen'.

Siden coronakrisens start har Stevns kommune haft en udvidet telefontid. Det forsætter vi med sommeren over, så du fortsat kan få hjælp til de spørgsmål, du må have, dog ikke om onsdagen.

Find vores telefon- og åbningstider på stevns.dk.

Fra lørdag den 27. juni har vi igen åbent om lørdagen i Pas & Kørekort.

Sådan gør du

Du bestiller tid via Stevns.dk eller ved at ringe på 56 57 57 57 mandag, tirsdag og torsdag kl. 8.30-15.00 og fredag kl. 8.30-12.00.

Når du ankommer til rådhuset, kan du melde din ankomst på skærmen i mellemgangen eller via din mobiltelefon. Vent udenfor til du bliver hentet af en medarbejder.

Hvis du bestiller tid via stevns.dk, får du en bekræftelse på SMS. I beskeden får du også et link, du kan bruge til at melde din ankomst, når du ankommer til rådhuset. Så kan du også se på din mobiltelefon, hvornår det bliver din tur.

Kontakt

Annette Lisa Kjær
Centerchef
Politik & Borger
Tlf.: 56 57 50 18
Mobil: 40 32 66 25

Sidst opdateret

11.06.2020