Kathrine Seier Skaastrup stopper i Stevns Kommune

Publiceret 02-05-2024

Stevns Kommunes direktør for områderne Teknik & Miljø, Arbejdsmarked samt Erhverv, Kultur & Turisme, Kathrine Seier Skaastrup, har fået nyt job og stopper derfor i Stevns Kommune med udgangen af maj måned.

Kathrine Seier Skaastrup fortsætter i stedet som teknisk direktør i Rødovre Kommune.

Det er med meget stor ærgrelse, at jeg har modtaget Kathrines opsigelse, men ønsker hende selvfølgelig alt muligt held og lykke på den videre færd. Kathrine har på kort tid taget Stevns til sig, og bidraget dygtigt til at løse vigtige opgaver, og det skal vi nu finde nye løsninger på og muligheder i. Vi er i forvejen i gang med at se på vores interne organisering i forlængelse af den forventede ændring i den politiske udvalgsstrukur og opgavesammensætning, og det er logisk at koble direktionens sammen-sætning til den proces. Det ser jeg frem til.
Henrik Nielsen, kommunaldirektør

Kathrine Seier Skaastrup tilføjer:

’Jeg følte mig ingen måde færdig med Stevns, men det var svært ikke at gribe muligheden for at barbere min daglige transport ned til 13 minutter hver vej på cykel. Samtidig får jeg nu muligheden for at specialisere mig i det tekniske område, og det glæder jeg mig til’.

Kommunaldirektør, Henrik Nielsen er kontaktperson for områderne Arbejdsmarked, Teknik & Miljø samt Erhverv, Kultur & Turisme i overgangsperioden.

Henrik Nielsen
S:Kommunaldirektør
Kathrine Seier Skaastrup
S:Direktør