Invitation: Få støtte til din aktivitet i Boesdal Kalkbrud eller langs Stevns Klint

Publiceret 13-10-2023

Brænder du for levende aktiviteter, som engagerer?

Stevns Kommune og Stevns Klint Experience har været så privilegerede at få en bevilling fra Nordea-fonden, så vi kan udvikle nye aktiviteter i Boesdal Kalkbrud. Det skal vi inden for tre indsatsområder:

  • Motion - Tiltag og aktiviteter, som knytter sig til fællesskaber og fritidsaktiviteter med fokus på motion og fritidsliv til lands og vands i og/eller med udgangspunkt fra Boesdal Kalkbrud.
     
  • Kultur - Tiltag og aktiviteter, som knytter sig til kulturelle oplevelser i form af events, festivaler og arrangementer med fokus på musik, teater, performance, dans, foredrag, udstillinger, kunst og andre aktiviteter i Boesdal Kalkbrud.
     
  • Natur - Tiltag og aktiviteter, som knytter sig til natur og naturformidling i form af vandreture, guidede ture, overnatning, ekspeditioner med mere i Boesdal Kalkbrud.

Vi håber, at du har lyst til at lægge billet ind på aktivitet, og på den måde være med til at udvikle både foreningen og udbuddet af attraktive aktiviteter i Boesdal Kalkbrud.

Alle foreninger og øvrige aktører i Stevns Kommune kan søge tilskud, og når vi skal vælge, lægger vi vægt på at uddele pengene til bæredygtige aktiviteter, som afholdes i Boesdal Kalkbrud eller langs Stevns Klint. Formålet er at skabe fællesskaber & lokal udvikling med verdensarv som løftestang.

Orienteringsmøde

Vi holder et orienteringsmøde MANDAG DEN 30. OKTOBER 2023 kl. 17.30 til 20.00. Hver forening og aktør kan tilmelde 3 deltagere. Der serveres mad og vand (øvrige drikkevarer kan tilkøbes) og der vil være et underholdningsprogram for børn til forældre, der deltager.

Tilmeld dig senest den 26. oktober 2023

Kontakt

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Natasja Thorsøe Teglers.