Ny app gør samkørsel nemmere

Publiceret 02-03-2023

Ta’Med-appen hjælper stevnsborgere med at matche pendlere og chauffører til samkørsel. Hent appen og hjælp os med at mindske trafiktrykket ind og ud af Stevns.

Hjælp klimaet, imens du sparer penge på transport og benzin. Den nye app: Ta’Med er gået i luften, den er gratis at downloade og du får mulighed for at finde andre pendlere i dit nærområde.

Stevns er en pendlerkommune med mange borgere, der hver dag tager turen i samme retning, men i hver deres bil. Hvis vi bare følges til og fra arbejde, så sparer vi penge og benzin, imens vi gør noget godt for klimaet. Derfor håber jeg, at mange stevnsborgere vil hente appen og være med.
-Henning Urban Dam Nielsen, borgmester

Appen er gratis, men chaufføren kan opkræve et symbolsk beløb

Ta’Med-appen er gratis at downloade og bruge. Chaufføren kan dog vælge skattefrit at opkræve et beløb, der dækker passagerens forbrug af benzin m.m. (0,70 kroner pr. kørte kilometer). Beløbet udregnes automatisk i appen og kan ikke reguleres af brugeren.

Betaling sker i appen, hvor du tilføjer dit kreditkort. Når du verificerer din tur, sker betalingen helt automatisk.

Hent Ta'Med-appen

Hent Ta-Med-appen til iPhone i App Store

Hent Ta'Med-appen til Android-telefon i Google Play

Læs mere online

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan Ta’Med-appen fungerer, så find flere informationer på den nye kampagneside, som Movia og FDM har lavet.

Læs mere på FDM’s hjemmeside

Kontakt

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester
Henrik Hedegård
S:Leder Vej & Materielgård