Borgermøde om vedvarende energi

Publiceret 27-01-2023

Borgermødet finder sted i Sydstevnshallen mandag den 13. februar kl. 18.30-21.00. Herudover kan mødet følges online via Stevns Kommunes Facebook-side.

Har vi et ansvar som borger og som kommune i den grønne og bæredygtige omstilling? Det er et spørgsmål, som måske umiddelbart forekommer let at svare på. Uanset svaret følger der konsekvenser med, og det har vi brug for at tale åbent om, så vi sammen kan finde ud af, hvilken rolle Stevns kan påtage sig?
Henning Urban Dam Nielsen, borgmester

Mødet består af to dele. Først kommer der en vidensopbyggende del, hvor vi fortæller om muligheder og begrænsninger i forhold til at producere vindenergi til lands og til vands samt solenergi på land. Hertil kommer European Energy forbi for at fortælle om deres havvindmølleplaner ud for Stevns. European Energy, er en dansk virksomhed, som arbejder med at udvikle projekter til vedvarende energi. Til sidst er der tid til kommentarer, spørgsmål og debat.

Vi har ikke ubegrænsede pladser, og derfor er tilmelding nødvendig.

Følg mødet online

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Sydstevnshallen, har du mulighed for at følge online via Stevns Kommunes side på Facebook.

Bemærk, at det ikke er muligt at stille spørgsmål online på Facebook under selve mødet. Spørgsmål som ikke besvares undervejs i selve mødet, kan efterfølgende sendes til udvikling@stevns.dk.

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester