Ny centerchef for Børn & Læring

Publiceret 18-03-2022

Stevns Kommune får ny centerchef for Børn & Læring mandag den 2. maj, når Christian Sørensen rykker ind på rådhuset.

Christian Sørensen har mere end 10 års ledelseserfaring – senest som områdechef for socialforvaltningen, børn og unge på Nørrebro-Bispebjerg med ca. 250 medarbejdere.

Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med Christian. Vi får en erfaren leder, som har stor indsigt i området, og som ikke mindst brænder for at gøre en forskel for børn og unge og alle de dygtige medarbejdere, der er ansat i Børn & Læring.
Ralf Klitgaard Jensen, direktør

Børn & Læring er et af kommunens store velfærdsområder, og her får Christian Sørensen bl.a. ansvar for dagtilbud og skoler, sundhedspleje, PPR og de specialiserede indsatser.

 

Christian Sørensen fortæller om sit nye job:

’Stevns Kommunes vision ’Stevns – Du kommer igen’ flugter rigtig godt med mine værdier for det gode børneliv – f.eks. når et barns liv kommer i ubalance. Det vil jeg sætte øverst på dagsorden i arbejdet med, hvad det gode børne- og skoleliv er i Stevns sammen med de mere end 500 medarbejdere og ledere. Den opgave glæder jeg mig utrolig meget til, for som kommune skal vi sikre den bedst mulige udvikling og trivsel for vores børn’.

Fakta om Christian Sørensen

Christian Sørensen er 43 år og kommer fra Københavns Kommune, hvor han har haft flere lederstillinger i socialforvaltningen.

Oprindeligt er Christian uddannet som socialrådgiver, men har siden bygget på med en kandidatgrad i socialt arbejde samt to masteruddannelser i offentlig administration samt konfliktmægling og forhandling.

Ledelsesmæssigt har Christian Sørensen bestridt stillinger som:

  • Områdechef (ca. 8 år i to stillinger)
  • Afdelingsleder (ca. 4 år i to stillinger)
  • Socialfaglig koordinator

Hent billede i høj opløsning

Ralf Klitgaard Jensen
S:Direktør
Christian Sørensen
S:Centerchef
O:Børn & Læring
Christian Sørensen