Køge Handelsskole starter afdeling på Stevns

Publiceret 03-05-2022

Med stor opbakning fra Stevns Kommune slog Køge Handelsskole den 2. maj dørene op til en ny afdeling på Stevns i Algade 36 i Store Heddinge.

Køge Handelsskoles nye filial i Store Heddinge.

Her bliver der mulighed for at deltage i ordblindeundervisning og Forberedende Voksenundervisning (FVU).

’Vi vil gerne være en del af lokalmiljøerne. Vi tror på det meningsfulde i at være tæt på borgerne. Vi har oplevet et behov og en efterspørgsel fra lokalområdet, og har derfor valgt at være lokalt forankret på Stevns, så vi gør det muligt for mennesker at blive uddannede tæt på, hvor de bor’, fortæller Stig Johansen, direktør på Køge Handelsskole om det nye tiltag.

Borgmester i Stevns, Henning Urban Dam Nielsen supplerer:

Stevns er en kommune uden mange uddannelsesmuligheder, og derfor glæder det mig, at Køge Handelsskole ser et potentiale i at skabe et uddannelsestilbud lokalt i Stevns Kommune. Det tror jeg på, der er brug for, og jeg håber, at dette tiltag blot er det første, lokale uddannelsestilbud, vi får til de unge efter grundskolen i Stevns.

Køge Handelsskole vil til en start tilbyde Forberedende Voksenundervisning dagligt mellem 8:30 og 12:00 – på nær torsdag hvor der er aftenundervisning fra 17:00-20:30. Der er plads til at 18 personer kan blive undervist, og det er også muligt for voksne at komme forbi og blive testet for ordblindhed i hele åbningstiden.

’Vi glæder os til at blive en del af lokalmiljøet på Stevns’, afslutter Stig Johansen.

Pressebilleder til fri afbenyttelse. Fotokreditering: Karina Anée Købke, Køge Handelsskole

Åbningsreception

Åbningen af den nye afdeling skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Den 17. maj fra kl. 10.00 – 11.30 bliver der derfor holdt en festlig åbningsreception, hvor borgmester Henning Urban Dam Nielsen sammen med Stig Johansen vil klippe den røde snor, og officielt indvie Køge Handelsskoles nye afdeling.

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester
Stig Johansen
S:Direktør
O:Køge Handelsskole