Nyt boligkvarter syd for Valløby i høring

Publiceret 24-06-2022

På onsdagens møde besluttede kommunalbestyrelsen at sende det reviderede forslag til boliger ved Valløby i høring.

35 nye række- og dobbelthuse skal efter planen være nye hjem for stevnsborgerne i området ved Sognevej. Forslaget er revideret efter tilbagemeldinger fra første høringsperiode, så omfanget af byggeriet er blevet mindre.

Udvikling og byggeri skal gå hånd i hånd med hensynet til Stevns natur. Derfor sender vi nu et forslag i høring, hvor der er skruet lidt på knapperne. Der kommer blandt andet færre boliger, så området syd for Valløby får en god balance.
Henning Urban Dam Nielsen, borgmester

Ny høring og borgermøde på vej

I forbindelse med den nye høringsperiode får du mulighed for at komme til borgermøde om planen og høre mere om hele projektet. Borgermødet bliver holdt den 24. august klokken 19:00-21:00.

”Vi har lyttet til høringssvarene og ændret i planen for det nye boligområde. Vi opfører fx 35 boliger i stedet for de 50, vi først havde planlagt. Det giver mere plads til naturen i området, samtidig med at de nye mindre huse giver borgere, der måske ikke kan se sig selv i et stort parcelhus, mulighed for at bo i Valløby. Det fortæller vi mere om, når vi holder borgermøde den 24. august,” forklarer Flemming Petersen, udvalgsformand i Plan, Miljø og Teknik.

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester