Lasse Svan fejres i Stevnshallen 13. august

Publiceret 28-06-2022

Den lokale landsholdsspiller Lasse Svan vender hjem til Stevns og bliver fejret efter en lang og flot karriere i international herrehåndbold.

Datoen er fastsat for den planlagte markering af, at stevnsbo Lasse Svan stopper håndboldkarrieren hen over sommeren. Den 13. august inviterer vi alle stevnsborgere med til festlighederne med opvisningskampe og konkurrencer i Stevnshallen.

Den 13. august bliver en festdag og jeg glæder mig til at fejre Lasse, som på bedste vis har repræsenteret Stevns og hele Danmark i sportens verden gennem de seneste mange år.
Henning Urban Dam Nielsen, borgmester

Festlig fejring for hele familien

Den 13. august åbner Stevnshallen dørene klokken 14 og herefter er der opvisningskampe med både de unge talenter og bagefter med hovedpersonen selv, når Lasse Svan går på banen med to all-star hold.

”I det stevnske sport- og foreningsliv har vi plads til alle – både de bedste af de bedste, som Lasse, og alle os, der måske kommer for fællesskabet og for at få noget bevægelse ind i hverdagen. Derfor har vi planlagt en fejring for stevnsborgere i alle størrelser,” fortæller Bjarne Nielsen, udvalgsformand i Arbejdsmarked, Erhvervs, Kultur og Turisme.

”Dagen handler om Lasse og om at markere den helt særlige betydning han har haft som eksemplarisk forbillede for børn og unge, der brænder for at gå sportens vej her i Stevns,” forklarer Bjarne Nielsen.

Hele festen slutter klokken 17 med spisning og afrunding. Der vil både være konkurrencer og taler undervejs. Det er gratis at være med til festen – du får blot en adgangs- og madbillet i døren.

Henning Urban Dam Nielsen
S:Borgmester
Bjarne Nielsen
S:Formand
O:Udvalget for Arbejdsmarked, Erhverv, Kultur og Turisme