Direktør til Stevns Kommune

Vil du være direktør i en kommune, hvor der ikke er langt fra borger til beslutning, hvor samarbejdet mellem det politiske og det administrative niveau er usædvanlig godt og konstruktivt, og hvor der er højt til loftet – og til himlen? Så er du måske vores nye direktør.

Du får en bred opgaveportefølje med ansvar for Center for Teknik & Miljø, Center for Borger og Arbejdsmarked samt Center for Erhverv, Kultur & Turisme. Områderne er veldrevne, og du kommer til at arbejde både med de helt lokale problemstillinger og med spørgsmål, der har regional og national bevågenhed. Miljø og energi står højt på dagsordenen – og i organisationen skal du være med til at skubbe på det tværgående perspektiv og samarbejde.

Vi søger en direktør, der motiveres af at arbejde i en mindre kommune med en kultur præget af samarbejde og tillid, og hvor alle tager en tørn, hvor det er nødvendigt.

Du har erfaring fra den kommunale sektor, men din baggrund må også gerne være bredere. Dette kan være – men behøver ikke at være – dit første direktørjob. Du har en pragmatisk og smidig tilgang, du stikker fingeren i jorden, inden du handler, og du er samtidig tydelig om de ting, der er vigtige for dig. Måske har du indsigt i miljø- og teknikområdet, men dine personlige egenskaber samt evner som leder, der har baggrund i solid ledelseserfaring, vejer tungest.

Læs den fulde job- og personprofil, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kommunaldirektør Henrik Nielsen på tlf. 20 47 61 69 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 25 65 92 31 eller mail: mi@genitor.dk.

Søg stillingen via genitor.dk

Ansøgningsfristen er den 11. august 2024. Tiltrædelse: den 1. oktober 2024.