Vil du være med i Stevns Udsatteråd?

Så har du muligheden nu, da vi søger tre nye medlemmer.

Vi søger:

  • To medlemmer med livserfaring indenfor målgruppen. Du skal med andre ord selv kende til, hvad det vil sige at være udsat eller være pårørende til mennesker, som er udsatte
  • Et medlem, som repræsenterer en relevant forening/organisation.

Du skal have tid og lyst til at løfte opgaven sammen med de øvrige syv medlemmer i Udsatterådet. Vi holder ca. fire ordinære møder om året, og derudover kan der være andre møder - f.eks. i arbejdsgrupper, som Udsatterådet selv nedsætter.

Som medlem i Stevns Udsatteråd skal du bo eller være lokalt forankret i og omkring Stevns Kommune, og alle medlemmer skal godkendes af Kommunalbestyrelsen.

Er du interesseret, vil vi gerne høre fra dig senest den 30. oktober 2020.

Du kan indsende formularen nedenfor, men du er også velkommen til at ringe på tlf. 56 57 57 57 eller sende en mail til sundhed@stevns.dk.

 
1 Start 2 Færdig
Når du udfylder og indsender denne formular, bekræfter du samtidig, at det er i orden, at vi registrerer de oplysninger, du har indtastet. Stevns Kommune opbevarer dine oplysninger, så længe vi har brug for dem. Vi benytter en række tredjeparter til at opbevare og behandle data. Det gør de udelukkende på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Læs mere om dine rettigheder og databeskyttelse.