Du er her

Aktuelle udbud

Stevns Kommune sætter løbende opgaver i udbud, som din virksomhed kan byde på.

Udbud af kommunale opgaver

Stevns Kommune sætter løbende opgaver i udbud, som din virksomhed kan byde på.

På udbud.dk er alle landets offentlige udbud samlet ét sted, og søgefunktionen gør det let for dig at afgrænse din søgning ud fra udbudstype, opgavetype, myndighedstype og geografi. På den måde kan du finde de opgaver, der er relevante for din virksomhed.

Du har samtidig mulighed for at oprette faste søgninger på de typer udbud, der er interessante for din virksomhed og få besked direkte i din mailboks, når der er nye udbud, der passer på din virksomheds profil.

Fællesbetingelser for bygge- og anlægsprojekter i Stevns Kommune (pdf)
Retningslinjer for udbud (pdf)

Indkøb – retningslinjer for kommunens indkøb

Stevns Kommune har vedtaget nogle retningslinjer som kommunens indkøb skal følge i indkøbspolitikken.

Stevns Kommune køber ind efter princippet 'bedst og billigst', det vil sige den samlede set bedste vare eller ydelse til den lavest mulige pris.

Stevns Kommune vil til en hver tid gerne give de lokale virksomheder en mulighed for at blive leverandører og sammensætter indenfor lovens rammer sine udbud og indkøb efter det. Kommunens indkøbspolitik skal samtidig være med til at sikre, at vi arbejder for mindre ressourcespild til gavn for miljøet.

Indkøbspolitik

Leverandør - bliv leverandør af varer og tjenester

Stevns Kommune er underlagt udbudsloven og tilbudsloven, som sætter rammerne for indkøb. Har du ikke kendskab til reglerne kan du finde vejledninger til udbudsreglerne hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Forpagtningsannonce til Stevns Fyrcenter

Sidst opdateret

12.04.2021