Du er her

Flyt din virksomhed til Stevns

Stevns Kommune tilbyder gode rammer til alle typer af virksomheder. Der er derfor mange gode grunde til at starte virksomhed her eller flytte din virksomhed hertil.

En del at attraktivt vækstområde

Som en del af vækstområdet omkring Køge, ligger Stevns Kommune attraktivt placeret. Området får i de kommende år glæde af det nye Supersygehus i Køge, ligesom der for nyligt er inviet en helt ny jernbane mellem Køge og København. I disse år etablerer flere nye virksomheder sig i området, da placeringen på Sjælland muliggør hurtigt adgang til København og den resterende del af Danmark. Derudover kan Sverige, Tyskland og det øvrige udland nås direkte eller via Københavns Lufthavn, da området ligger under en times kørsel fra København. 

Attraktive erhvervsgrunde

Stevns kommune har billige erhvervsgrunde med god placering. Grundendes placering gør det nemt og hurtigt, at transportere varer til øvrige landsdele eller udlandet. 

Kontakt os i dag, så vi hjælpe med at løse din virksomheds behov.

Erhvervsvenlig sagsbehandling og vejledning til virksomheder

Stevns Kommune er en erhvervsvenlig kommune. Vi har fokus på en smidig og løsningsorienteret sagsbehandling, ligesom vi, gennem et tæt samarbejde med det lokale Stevns Erhvervsråd, tilbyder gratis vejledning om virksomhedsetablering eller drift og udvikling af eksisterende virksomhed. Vi bestræber os på at udvikle og tilbyde attraktive rammer og finde løsninger på virksomhedernes udfordringer eller problemer.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Forespørgsler om erhvervsforhold
  • Miljø og byggeri
  • Køb og salg af erhvervsjord
  • Vejledning og opstart af virksomhed
  • Ansættelser på særlige vilkår
  • Udbud af kommunale opgaver

Lave omkostninger

Stevns Kommune har lave priser på attraktive erhvervsgrunde og opkræver ikke dækningsafgift og byggesagsgebyrer. Grundskyldspromillen er lav på 21,52 og kommuneskatten er landsgennemsnitlig på 26,0 %. I 2018 blev Stevns Kommune kåret til den mest ejendomsvenlige kommune på Sjælland.

Erhvervslivets særlige karakteristika

Erhvervslivet på Stevns er ifølge Stevns Erhvervsråd kendetegnet ved 'en særlig form for virkelyst og innovation'. Mange virksomheder samarbejder i netværk og anbefaler hinandens produkter og services. Vi har mange lokale leverandører, som eksisterer på et fundament af tillid, visionære tanker og hårdt arbejde.

Kontakt

Find vej til os på et af de nedenstående numre, hvis du vil høre mere om din virksomhedsmuligheder i Stevns Kommune.

Kontakt

Anette Mortensen

Borgmester
Tlf.: 56 57 50 10
Mobil: 22 94 04 33

Jakob Lykke Splidsboel

Erhvervs- og Udviklingskonsulent
Mobil: 21 54 80 46

Mikkel Lundemann Rasmussen

Formand
Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme
Mobil: 21 46 89 99

Stevns Erhvervsråd

Algade 8
4660 Store Heddinge
Tlf.: 24 76 40 01

Sidst opdateret

14.07.2021