Du er her

Dit grønne sommerhus

Stevns Kommune har udgivet en folder om bl.a. bæredygtighed og energioptimering i sommerhuse.

Bruger dit sommerhus unødvendigt meget energi? I folderen Dit grønne sommerhus kan du læse om en række forskellige energiløsninger, der kan hjælpe dig med at sænke forbruget i dit sommerhus. Vi guider dig også til at være mere miljøvenlig i forbindelse med din håndtering af affald og beskriver muligheder for at håndtere regnvand på din sommerhusgrund.

Formålet med denne brochure er at give dig som sommerhusejer et indblik i, hvordan du kan være med til at nedbringe CO2-udslippet, forbedre indeklimaet og sikre dig mod klimaforandringer ved at foretage forbedringer i dit sommerhus. Elopvarmede sommerhuse bruger ofte lige så meget elektricitet som et helårshus, og for sommerhuse såvel som ved helårshuse, der gælder det samme: Sparer du på energien, sparer du også på udgifterne og øger værdien af din ejendom. Ligeledes er et velisoleret sommerhus mere attraktivt uden for sommersæsonen. 

Udgivelsen af folderen er et led i vores overordnede Strategiske energiplan (pdf), der beskriver vores mål og indsats for at nedbringe CO2-udslippet i Stevns Kommune. Vores fokus er ikke kun på kommunens helårshuse, men også på de mange sommerhuse i kommunen.

Sidst opdateret

13.02.2019